Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε ο Χάρης Ρώμας!

Το ξέρατε;

7 Ιουνίου 2019 09:51
Παντρεύτηκε ο Χάρης Ρώμας!

Κι όμως! Ο αγαπημένος Χάρης Ρώμας παντρεύτηκε!

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για τον αγαπημένο ηθοποιό, όπως ότι αποφάσισε να παντρευτεί σε ηλικία 25 ετών!Ωστόσο ο γάμος του κράτησε μόνο για 2 χρόνια! Πάμε να δούμε!

Γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών.

Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς).

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Ερωτευμένος εδώ και 8 χρόνια ο Χάρης Ρώμας: Αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής του!

Ο Χάρης Ρώμας, είναι ένας άνθρωπος που σε καθηλώνει!

Το πνεύμα του και το ταλέντο του κάνουν όποιον βρεθεί δίπλα του να μαγεύεται!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως έχει περάσει από πολλά σπίτια και πως είναι ερωτευμένος εδώ και οκτώ χρόνια!

Έχετε περάσει από πολλά σπίτια;

Ζούσα στο πατρικό μου στο Κολωνάκι μέχρι τα 32 μου μαζί με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή η μητέρα μου μετακόμισε, η αδερφή μου και ο αδερφός μου παντρεύτηκαν και μετακόμισαν επίσης κι εγώ πέρναγα πολύ ωραία ακόμα σαν εργένης, γιατί ο γάμος είχε γίνει χρόνια πριν και είχε τελειώσει. Πέρναγα τρελή ζωή, είχα μείνει με τον αδερφό μου για 5-6 χρόνια και γινόταν της τρελής, μέχρι τις 5 το πρωί μπαινόβγαινε κόσμος. Μετά ήρθα προς τα βόρεια προάστια, έβλεπα ότι αυτό το οικόπεδο έχει προδιαγραφές που θα μπορούσαν να με καλύψουν για να κάνω μία αγορά ζωής και με καλύπτει απόλυτα, είναι το μέγεθος που πρέπει για δύο άτομα και έναν γάτο.

Δεύτερο άτομο υπάρχει;

Βέβαια, αλλά δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Όπως σου είπα, ανακάλυψα την αληθινή αγάπη εδώ και οχτώ χρόνια. Είναι μια μεγάλη και βαθιά αγάπη, οπότε αυτό δίνει μεγάλη δύναμη μες στην κρίση και τη μιζέρια, σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share