Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάρης Ρώμας: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το κανονικό του όνομα!

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την αλλαγή!

28 Μαΐου 2019 16:27
Χάρης Ρώμας: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το κανονικό του όνομα!

Αλήθεια τώρα; Δεν πάει ο νους σας ποιο είναι το κανονικό όνομα του Χάρη Ρώμα!

Κι όμως... Ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός, που έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους τους, έχει αλλάξει το όνομα του! Η ιστορία της αλλαγής θα σας αφήσει άφωνους!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Χάρης Ρώμας: Ένα βήμα πριν το έμφραγμα, οι πόνοι στο στήθος και η αποκάλυψη!

Μια απίστευτη αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το έμφραγμα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε!

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, πριν λίγα χρόνια είχε κάνει μια αποκάλυψη για την υγεία του και πραγματικά μας άφησε άφωνους!

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε πόνους στο στήθος και φοβήθηκε μήπως πάθει έμφραγμα.

"Με πόνεσε το στήθος πολύ έντονα, τόσο που φοβήθηκα μήπως πάθω έμφραγμα γιατί είμαι και στην ηλικία που θα μπορούσα να πάθω εύκολα και τους είπα ότι ανησυχώ.. επειδή είμαι καπνιστής και δεν είναι καλό και μάλιστα βαρύς καπνιστής... υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση σε έναν ξένο".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share