Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Η άγνωστη "σχέση" του με τη Σεμίνα Διγενή που δεν γνωρίζαμε!

Όσα δεν ξέρουμε για τον αγαπημένο δημοσιογράφο!

30 Ιουνίου 2019 15:17
Γιώργος Παπαδάκης: Η άγνωστη

Εσείς την ξέρατε;; Κι όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μια... "σχέση" με τη Σεμίνα Διγενή!

Όχι δε μιλάμε για προσωπική σχέση, αλλά για επαγγελματική...

Πάμε να δούμε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά και άγνωστες ιστορίες του δημοσιογράφου, ο οποίος μας κρατά συντροφιά εδώ και περίπου 30 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ant1!

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1951. Ο πατέρας του ήταν εργάτης σε μαρμαράδικο αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει για λόγους υγείας όταν εκείνος ήταν μόλις 13 χρονών και έτσι ο Γιώργος ξεκίνησε να εργάζεται παράλληλα με το σχολείο. Η πρώτη επαγγελματική επαφή του Παπαδάκη με τη δημοσιογραφία έγινε στο κρατικό ραδιόφωνο, με την εκπομπή Κάθε μέρα παντού. Τη δεκαετία του ΄80 μαζί με τον Νάσο Αθανασίου και τη Σεμίνα Διγενή παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση την εκπομπή Τρεις τον αέρα μέχρι που τον αντικατέστησε ο Γιάννης Δημαράς.

Στις αρχές του 1990 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ιδιωτική τηλεόραση και συγκεκριμένα με τον ΑΝΤ1. Αρχικά, παρουσίασε την εκπομπή Ελλάς το μεγαλείο σου αυτή όμως που τον ανέδειξε σε ρέκορντμαν ήταν το Καλημέρα Ελλάδα που βρίσκεται τώρα στον 23ο χρόνο του, αποτελώντας την μακροβιότερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει παρουσιάσει επίσης τις εκπομπές Κόκκινη Κάρτα, Δέκα με τόνο και Αρένα.

1.Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ΑΝΤ1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.
2.Δεν ξέρει να οδηγεί αυτοκίνητο.
3.Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που χτιζόταν σιγά- σιγά και τα πρώτα χρόνια αντί για πόρτα, στην κουζίνα έβαζαν το πρωί ένα ξύλο και το βράδυ μια κουρελού».
4. «Σε αυτή τη δουλειά με κρατάει το πάθος, η αγάπη, ο επαγγελματισμός και η ανάγκη επιβίωσης. Θέλω να είμαι ρεαλιστής και να σας πω ότι πέραν της δουλειάς μου δεν έχω άλλα έσοδα. Μέχρι να πάρω τη σύνταξη θα δουλεύω.
5. Έχει δουλέψει σε περίπτερο, σε οικοδομή μέχρι και στεφάνια σε νεκροταφεία έχει κουβαλήσει.

Πόσα παίρνεις Γιώργο Παπαδάκη; Απίστευτη πρόκληση!

Η απίστευτη πρόκληση με τον μισθό του Γιώργου Παπαδάκη, την οποία είχε παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του, στο πρόσφατο παρελθόν!

«Δουλεύω από 12 ετών, πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Πρώτη φορά διακοπές έκανα στα 30 μου. Δεν ντράπηκα για καμία από τις σκληρές δουλειές που έκανα, αν και κάποιοι ντράπηκαν για μένα και έγραψαν και άσχημα σχόλια. Στεφάνια έχω σηκώσει σε κηδείες, έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω περάσει από πάρα πολλά εργοστάσια, δεν τη ντράπηκα και δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share