Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Η Μαρία Μπεκατώρου από... άλλη εποχή!

Θα μείνετε άναυδοι!

28 Ιουνίου 2019 13:04
Άλλος άνθρωπος: Η Μαρία Μπεκατώρου από... άλλη εποχή!

Πραγματικά άλλος άνθρωπος είναι η Μαρία Μπεκατώρου στις παρακάτω φωτογραφίες...

Αναμφισβήτητα, η παρουσιάστρια του Still Standing, έχει καταφέρει με τα χρόνια να αφήσει το στίγμα της! Θυμάστε πώς ξεκίνησε; Πάμε να δούμε!

Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Το 2007 δοκίμασε τις δυνατότητες της στο τραγούδι και ερμήνευσε μαζί με την Πόπη Μαλλιωτάκη την μπαλάντα με τίτλο «Έτσι νομίζεις» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο της Πόπης Μαλλιωτάκη, με τίτλο «Άλλη μια φορά».

Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου Just the 2 of us του Mega, όπου κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή Masterchef Junior στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο Χωρίς Ταμπού στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013.

Την ίδια χρονιά παρουσίασε ραδιοφωνική εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Το 2013 αναλαμβάνει την παρουσίαση του σόου με φιλανθρωπικό σκοπό Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1, το οποίο συνεχίζεται έως σήμερα. Παράλληλα με το σόου, ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής Τα Καρντάσιανς στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα μέχρι και το 2015.

Τον Μάιο του 2015, ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Πρωινό ΣουΚου που προβάλλονταν στον ΑΝΤ1, κάθε Σαββατοκύριακο. Από τον Οκτώβριο του 2015 συνέχισε να παρουσιάζει την συγκεκριμένη εκπομπή με συμπαρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή το 2016, η Μαρία από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η εκπομπή μετονομάζεται σε ΣουΚου, ενώ αλλάζει και ώρα προβολής «μετακομίζοντας» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Λίγο καιρό αργότερα, όμως, η εκπομπή επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του σταθμού το Σαββατοκύριακο μετά το κόψιμο της εκπομπής «Jenny Jenny» λόγω της αστάθειας της διαφημιστικής αγοράς. Έχει εργαστεί στο μουσικό περιοδικό Ποπ Κορν και έχει συμμετάσχει στο videoclip του τραγουδιού με τίτλο «Κακομάθημενο» του Χρήστου Χολίδη.

Το 2014 έγινε το πρόσωπο της διαφήμισης μεγάλης εταιρίας με είδη διακόσμησης, αξεσουάρ και ρούχων. Το 2013 κέρδισε το βραβείο της καλύτερης παρουσιάστριας ψυχαγωγικής εκπομπής για το συγκεκριμένο έτος από Κυπριακό έντυπο.

Ωστόσο, εμείς θα σας πάμε πιο παλιά, όταν η αγαπημένη παρουσιάστρια παρουσίαζε στο Tele City την εκπομπή Prestige. Πραγματικά στη παρακάτω φωτογραφία είναι αγνώριστη!

Περιπέτεια για την Μαρία Μπεκατώρου: Ο "παράνομος" έρωτας με πασίγνωστο Έλληνα!

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 Night Show» τον μεγάλο της έρωτα με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη δημοσίως.

Η Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παρελθόν της και με ποιους ήταν ερωτευμένη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ήταν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου!

Αναλυτικά είπε: «Στην εφηβεία είχα ερωτευτεί τον Patrick Swayze και του είχα γράψει και γράμμα, και τον Φάνη Χριστοδούλου. Τότε, το 1987 με το Ευρωπαϊκό, γινόταν χαμός. Δεν θυμάσαι τα κοριτσάκια; Και τον Φασούλα ερωτευόντουσαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share