Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Το ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες από το τροχαίο!

"Το θεωρώ τραγικό. Δε νομίζω πως..."

19 Ιουνίου 2019 13:40
Πάνος Ζάρλας: Το ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες από το τροχαίο!

Ένα άγριο ξέσπασμα έκανε ο πρώην συμπαίκτης του Πάνου Ζάρλα, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για τις φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του λέγοντας πως είναι τραγικό.

Ο παίκτης του πρώτου κύκλου του Power of love, μίλησε στην εκπομπή της Ευτυχείτε στο Open tv και αναφέρθηκε σε αυτούς που προσπαθούν να πουλήσουν τις φωτογραφίες.

«Το θεωρώ τραγικό. Δε νομίζω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Δηλαδή μου ακούγεται εξωφρενικά παράλογο. Καλό θα είναι γενικά να σεβαστούμε και τη μνήμη του Πάνου και την οικογένεια. Η οικογένεια θρηνεί ένα δικό της άνθρωπο. Εγώ το έχω λάβει ως ένα μάθημα, ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Τραγική ειρωνεία: Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε λίγες μέρες πριν πάρει αυτό που περίμενε καιρό!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται για τον Πάνο Ζάρλα, καθώς λίγες μέρες μετά τον θάνατό του ήρθε αυτό που περίμενε καιρό. Ήταν μία μεγάλη τραγική ειρωνεία για τον αδικοχαμένο νικητή του Power of Love!

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, όταν και βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως αναφέρει το showtime.Cy ο Πάνος Ζάρλας λίγες ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό θα έπαιρνε το έπαθλο των 10.000 ευρώ που κέρδισε στο Power of Love!

To ποσό αυτό το πήρε τώρα η μητέρα του και η πρώτη της κίνηση ήταν να ξεχρεώσει τη μηχανή του γιου της, με την οποία έχασε τη ζωή του.

Πάνος Ζάρλας: Γιατί ο αδερφός του έσβησε το Instagram;

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, έσβησε τον λογαριασμό του από το instagram!

Το τελευταία διάστημα είχε υπάρξει ένταση με followers!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ο 28χρονος στη Λεωφόρο Συγγρού!

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες εντάσεις με followers στο instagram έπειτα από κάποια σχόλια που του είχαν στείλει. Τώρα, ο αδερφός του Ζάρλα απενεργοποίησε το προφίλ του χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share