Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Μικαέλα Φωτιάδη: Τι απαντά στις δημοσιεύσεις για τον γάμο της;

Δέιτε τι ανεβασε στα social media!

12 Ιουνίου 2019 17:59
Μικαέλα Φωτιάδη: Τι απαντά στις δημοσιεύσεις για τον γάμο της;

Η Μικαέλα Φωτιάδη πρώην παίκτρια του GNTM πριν λίγες μέρες μαζί με τον σύντροφο της Γιάννη Μπορμπόκη βάφτισαν το γιο τους.

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν παντρευτεί και να μην έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους όμως δεν παύουν να διατηρούν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Πριν από μέρες βγήκε ένα αναληθές δημοσίευμα που ήθελαν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους και να ακυρώνεται ο γάμος τους. Δείτε τι ανέαβασε η ίδια στο Instagram!

Θυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top Model; Έγινε ακόμα πιο όμορφη… (φώτος)

Σίγουρα τη θυμάσαι, και σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά στους δέκτες μας το Next Top Model. Και ακόμη και σήμερα τα κορίτσια που συμμετείχαν εξακολουθούν να μας απασχολούν με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Μόλις εχθές για παράδειγμα μάθαμε πως η Νάιλα, η «μαύρη γαζέλα» του reality μοντέλων είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Και το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα Ντεντή, η οποία έγινε ήδη μαμά.

Θυμάσαι όμως καθόλου τη Μόνικα; Το ξανθό εκείνο όμορφο κορίτσι με το πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο, το οποίο συνεχώς οι κριτές έλεγαν πως θα της δημιουργεί πρόβλημα στο μέλλον; Λοιπόν όχι μόνο δεν της δημιούργησε θέμα, ίσα ίσα ήταν ένα από τα πράγματα που τη χαρακτήριζαν και σήμερα είναι και πιο όμορφη από ποτέ!

Η Μόνικα ασχολείται ακόμη με το modelling, ασχολείται όμως και με τη γυμναστική, αφού δηλώνει personal trainer. Στο Instagram account της βρήκαμε πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, που μας δείχνουν τόσο την αλλαγή της, όσο και την καταπληκτική δουλειά που κάνει με τη yoga.

Θυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top ModelΘυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top ModelΘυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top ModelΘυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top Model

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share