Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Αχ ο Νίκος! Ήταν μια υπέροχη ψυχή και..." συγκλονίζουν τα λόγια συνεργάτη του Ν. Σεργιανόπουλου!

Είναι ακόμα συγκλονισμένη...

26 Μαΐου 2019 17:02

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας ηθοποιός που τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Το 2008 έφυγε από τη ζωή με τόσο φρικιαστικό τρόπο που οι δικοί του άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Εκτός όμως από τους δικούς τους ανθρώπους, μεγάλο κενό έχει αφήσει στους συνεργάτες του. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έγινε γνωστός από την επιτυχημένη σειρά Δύο ξένοι.

Η τηλεοπτική του επίσημη "σχέση" ήταν η Μίνα, που την έπαιζε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μετά από χρόνια η τηλεοπτική Μίνα μιλάει για τους "Δυο ξένους" αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

"Θυμάμαι σαν τώρα τον Αλέξανδρο Ρήγα να στήνει τη διανομή των Ξένων και να μου αποκαλύπτει για την εφημερίδα πως σε είχε κλείσει για τον ρόλο της αντιζήλου της Μαρίνας Κουντουράτου… Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η πρόταση – πρόσκληση του Αλέξανδρου, λίγο μετά τη Λάμψη όπου έπαιζα. Μου εμπιστεύτηκε το ρόλο της Μίνας και τον καταχάρηκα γιατί ήταν φτιαγμένος με πολύ μεράκι."

Όσον αφορά τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο δήλωσε:

"Αχ ο Νίκος! Ήταν ξεχωριστό πλάσμα ο Νίκος! Γλυκός, τρυφερός, ευγενής. Παίζαμε μαζί, αλλά κάναμε παρέα και εκτός πλατό. Είχε χιούμορ βιτριολικό, αυτοσαρκασμό. Είχε μια υπέροχη ψυχή και μας λείπει."

«Ο Σεργιανόπουλος ήταν...»: Η απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Για το κασέ το οποίο και είχαν στο παρελθόν οι ηθοποιοί αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ίδιος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για το πώς αισθάνεται που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κόψει τη σειρά «Όσο έχω εσένα».

«Στον ΣΚΑΙ ολοκληρώσαμε 100 επεισόδια. Το κανάλι επέλεξε να έχει μια συγκεκριμένη φόρμα φέτος, επένδυσε πάρα πολλά στο Power of Love, στο Survivor, σε αυτά τα show. Έτσι εκτίμησε, έτσι έκανε. Δεν μας πέφτει λόγος εμάς. Το “Οσο έχω εσένα” κόπηκε για να μπει στη θέση του το Power of Love και καλά έκαναν οι άνθρωποι, αν έκανε 40άρια το Power of Love θα λέγαμε ορίστε αμάν με αυτόν τον Κόκλα τι τον είχατε και έπαιζε».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στα υψηλά κασέ που είχαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν επισημαίνοντας ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

«Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος!»

Τέλος αναφέρθηκε και στη σειρά «Σ’αγαπώ, Μ’ αγαπάς» και το τι είχε γίνει και τελικά το ρόλο έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης: «Τότε δεν είχε πει ναι η Δήμητρα και έκανα πάρα πολλές οντισιόν με πολλές συναδέλφους και λέμε τότε με τη Φρόσω να το παγώσουμε να δούμε και πως θα πάει σεναριακά. Στην πορεία μου πρότειναν μια άλλη δουλειά και λέω αφού δεν γίνεται πάω στην άλλη δουλειά και τότε με παίρνει η Δήμητρα να το κάνουμε μαζί. Επιτυχία έκανε ο Θοδωρής με τη Δήμητρα. Με εμένα μπορεί να έκανε, μπορεί να μην έκανε».

Η συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Γιατί είχαν εξαφανιστεί λίγο πριν την δολοφονία του;

«Ο Νίκος δεν αποδέχτηκε ποτέ την επιλογή του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του!» Συγκλονιστική ήταν, σύμφωνα με την Espresso, η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου με κατηγορούμενο τον Γεωργιανό Δαυίδ Μουρτινέλι.

Ο επί σειρά ετών στενός φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και συγκινημένος μίλησε για τη στενή σχέση του με τον αδικοχαμένο ηθοποιό, ενώ αφηγήθηκε την απελπισμένη «πάλη» του φίλου του στα αυτοκαταστροφικά μονοπάτια στα οποία είχε μπει, αλλά και τις εφήμερες όσο και «αταίριαστες» γνωριμίες του με άτομα του περιθωρίου και του «πληρωμένου έρωτα». «Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1997, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μια σειρά (σ.σ.: πρόκειται για το σίριαλ «Δύο ξένοι»). Χαθήκαμε για πέντε χρόνια και όταν έμαθα ότι τον είχαν συλλάβει ένιωσα την ανάγκη να του συμπαρασταθώ» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Νίκος Σεργιανόπουλος στο κρατητήριο μετά τη σύλληψή του για ναρκωτικά.

«Οταν τον είδα στο αστυνομικό τμήμα ήταν τρομαγμένος και μάλλον ξαφνιάστηκε που με είδε. Οταν πια τελείωσε όλη αυτή η περιπέτεια, συναντηθήκαμε δύο ή τρεις φορές για να μου κάνει το τραπέζι και να με ευχαριστήσει» σημείωσε ο μάρτυρας, ενώ κληθείς από τους συνηγόρους υπεράσπισης να περιγράψει τη σχέση του με το θύμα, είπε: «Ηταν μια συναισθηματική σχέση. Ηταν μια έντονη και μεγάλη αγάπη από την πλευρά μου». Τέλος, παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις συχνές επισκέψεις του ηθοποιού στα στέκια όπου μεταμεσονύχτια στήνονται τα «παζάρια ανθρώπινης σάρκας», αλλά και για την επικίνδυνη εμμονή του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού. «Γνώριζα, από τα λεγόμενά του, ότι είχε εφήμερες σχέσεις και ότι πήγαινε σε συγκεκριμένα μέρη όπου συχνάζουν εκδιδόμενα άτομα».

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο μάρτυρας κλήθηκε από τους δικαστές να περιγράψει τον χαρακτήρα του αδικοχαμένου ζεν πρεμιέ. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε για έναν άνθρωπο αυτοκαταστροφικό που μέχρι το τέλος της ζωής του δεν είχε αποδεχτεί τις ερωτικές του επιλογές και δεν είχε διανοηθεί να κάνει κακό σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο του τον εαυτό. «Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ουσιαστικά την επιλογή του και κυρίως “βασάνιζε” τον εαυτό του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ακόμη η οικιακή βοηθός του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία είπε ότι ένιωσε ανατριχίλα όταν άνοιξε την πόρτα και είδε το σπίτι ανάστατο και τον ηθοποιό νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος. Για έναν «γλυκό και αληθινό άνθρωπο» έκανε λόγο και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, που μίλησε για «ασυνήθιστο, πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα» και είπε ότι από την εξέταση του βιολογικού υλικού του θύματος βρέθηκε κοκαΐνη που θα μπορούσε να προκαλέσει παροξυσμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share