Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: Προσπαθεί κάθε μέρα να φτιάξει την ζωή του μετά τον χωρισμό και ζητάει βοήθεια!

Κάνει προσπάθειες!

12 Μαΐου 2019 18:40
Θοδωρής Μαραντίνης: Προσπαθεί κάθε μέρα να φτιάξει την ζωή του μετά τον χωρισμό και ζητάει βοήθεια!

Η είδηση του χωρισμού από το αγαπημένο ζευγάρι Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου έσκασε σαν βόμβα! Ο αγαπημένος τραγουδιστής προσπαθεί να φτιάξει την ζωή του μετά τον χωρισμό και ζητάει βοήθεια!

Το ζευγάρι πήρε διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή και πλέον η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει.

Προσπάθειες στην καθημερινότητα του κάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του που ήταν ο χωρισμός με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Δεν είναι πρώτη η φορά που ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει ζητήσει από τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram συμβουλές για... μαγειρική!

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία να βράζει αυγά και ρώτησε πόση ώρα θέλει για να γίνει μελάτο!

Πηγή: youweekly.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: H δημόσια στήριξη της απο την Ελένη Μενεγάκη! - Τι είπε για τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Ένα θέμα που είχε αναφέρθει σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ήταν τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και φυσικά αρκετοί επώνυμοι της showbiz είχαν πάρει θέση ,είχε μιλήσει όμως για αυτό και η Ελένη Μενεγάκη για τα σχόλια δηλαδή που είχαν γίνει στην εκπομπή Happy Day.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος μέσω μιας ανάρτησης του είχε αποθέωσε τόσο τη σύζυγο του συγκεκριμένα, όσο και το γυναικείο σώμα γενικότερα!

Η Ελένη είπε: "Δεν μας ενδιαφέρει τι έχει ειπωθεί, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εμείς δεν είμαστε γι’ αυτές τις δουλειές εδώ πέρα το μεσημέρι, με τίποτα! Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω και να μην πω στη «Σίσσυ, ωραίος ο άντρας σου»! Έγραψε αυτό που ένιωθε κι εγώ σε αυτό θα μείνω, δεν θα μείνω στο ποιος είπε τι και ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Αυτά είναι κουβέντες να τις κάνει ο καθένας με την οικογένειά του στο σπίτι του, όμως, τη θέση που κράτησε ο άντρας της για τη γυναίκα του δεν μπορώ να μην δώσω χώρο και χρόνο στην εκπομπή να το παρουσιάσω".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share