Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Βαρδής: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές που πατέρα του! (Video)

Τι ήταν αυτό που δεν του είπαν ποτέ;

28 Μαρτίου 2019 08:54
Γιάννης Βαρδής: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές που πατέρα του! (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», στον Alpha, βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή!

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του και τις τελευταίες στιγμές, λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που δεν του αποκάλυψαν ποτέ...

«Κάναμε ένα χειρουργείο στη Γερμανία και γυρίσαμε στην Αθήνα. Υπήρχε μεγάλη καλυτέρευση, άρχισε να δυναμώνει, να περπατάει και κάποια στιγμή στις αρχές του '14 κάτι δεν πήγαινε καλά πάλι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία και μας είπαν ότι δεν γίνεται να χειρουργηθεί, δεν το είπαμε ποτέ.

Είχε πολύ καλή αντίληψη, σίγουρα το κατάλαβε.

Η ψυχολογία του ήταν κακή και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι και χάνεις την ομιλία και την κίνησή σου, εκεί μάλλον τα ζύγισε και είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Ο τραγουδιστής πάντα όταν μιλά για τον πατέρα του ραγίζει καρδιές αφού του είχε μεγάλη αδυναμία!

Γιάννης Βαρδής: Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο τραγουδιστής!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Βαρδής με την σύζυγο του Νατάσα Σκαφίδα, αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη μαζί, δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο θα επισφραγίσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Την αποκάλυψη την έκανε η Νατάσα, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Και ναι, είναι γεγονός, η κοιλίτσα μου πλέον δεν είναι έτσι, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μεγαλώνει και δεν ξέρω που θα φτάσει, μου αρέσει τόσο πολύ όμως!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόλις έχω μάθει πως περιμένω το δεύτερο παιδάκι μας, και κάθε μέρα από τότε περιμένω πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μας!

Σ´ευχαριστώ αγάπη μου @giannisvardis μου για όλα» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία της.

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share