Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Baby boom στη showbiz! - Γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει ξανά μανούλα!

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια!

27 Μαρτίου 2019 09:37
Baby boom στη showbiz! - Γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει ξανά μανούλα!

Baby boom έχουμε στη showbiz, αφού σε πελάγη ευτυχίας πλέει γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα γίνει για τρίτη φορά μαμά, καθώς είναι ξανά έγκυος!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο μέλος της οικογένειας τους.

Ο λόγος για την Alanis Morissete και τον σύζυγό της, Souleye οι οποίοι θα μεγαλώσουν την οικογένεια τους κατά ένα μέλος.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της έκανε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το studio την ώρα που ηχογραφούσε. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία!

Εκτός από την Alanis, ακόμη μια τραγουδίστρια περιμένει τον πελαργό!

Κι επειδή ο... πελαργός χτύπησε την πόρτα και στην ελληνική showbiz, σε πελάγη ευτυχίας είναι και η Δούκισσα Νομικού, αφού η δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι το θέμα των ημερών!

Πηγή: youweekly.gr

Baby boom στην Ελληνική Showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι έγιναν γονείς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σίλια Κριθαριώτη καθώς ο αδελφός της, Νίκος, έγινε πατέρας.

«Ηρθε στο κόσμο ο πρίγκιπάς μας Δημήτρης Κριθαριώτης» έγραψε η σχεδιάστρια μόδας στο προφίλ της στο Instagram.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τη φωτογραφία του χαρούμενου αδελφού της στην αίθουσα τοκετού να κρατάει τον νεογέννητο γιο του.


Ο Νίκος με την αγαπημένη του σύντροφο Nαστάζια Δαρίβα, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Σίλια Κριθαριώτη είναι πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, μετά το διαζύγιο του Νίκου Κριθαριώτη από τη Βίκυ Καγιά.

H Σίλια Κριθαριώτη έκανε την έκπληξη στα social media και στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς δεν συνηθίζει να ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share