Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαριέττα Χρουσαλά: Ετοιμάζεται να γίνει νονά - Το φόρεμα που διάλεξε για τη βάφτιση (photo)

29 Ιουλίου 2017 00:40
Μαριέττα Χρουσαλά: Ετοιμάζεται να γίνει νονά - Το φόρεμα που διάλεξε για τη βάφτιση (photo)

Χαρούμενες στιγμές διανύει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια πέρα από τις ετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού της, ετοιμάζεται και να γίνει νονά.

Όπως είναι γνωστό η Μαριέττα μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο, θα βαφτίσουν την κόρης της Καλομοίρας, Αναστασία-Καλομοίρα. Η βάφτιση θα γίνει στην Αθήνα τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Η παρουσιάστρια δεν κρύβει την χαρά της που θα γίνει νονά. Μάλιστα, φροντίζει να είναι όλα έτοιμα πριν από τη μεγάλη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε από το δωμάτιο του και όταν επέστρεψε τα 20,000€ του είχαν κάνει φτερά: Απίστευτη ληστεία στην Ηλεία!

Σήμερα, βρέθηκε στην Σήλια Κριθαριώτη, η οποία θα σχεδιάσει το φόρεμα της βάφτισης. Η Χρουσαλάφόρεσε ένα υπέροχο άσπρο δαντελένιο φόρεμα, φωτογραφήθηκε και ανάρτησε το στιγμιότυπο στοInstagram. Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Δεν μπορώ να περιμένω για το νέο μου φόρεμα».

Τι λέτε;

Δείτε την φωτογραφία:

I can't wait for my new dress @celiakritharioti #fitting#nona#happy#loveit#amazing @itskalomira #hautecouture#celiakritharioti #dress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share