Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι!

17 Μαρτίου 2019 16:55
Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται λίγο πριν γίνουν γονείς.

Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, μιας και ο έρωτας του θα συμπληρωθεί με τα πιο ευχάριστα γεγονότα.

Εκείνη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και παρόλο που έφυγε σχετικά νωρίς, ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον επιχειρηματία σύντροφο της, Μιχάλη Αντιώτη.

Σύμφωνα με φιλικό τους πρόσωπο το ζευγάρι, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτας του θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Το ίδιο πρόσωπο αποκαλύπτει στην εφημερίδα Real News: «Θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο μέσα στους επόμενους μήνες, λίγο πριν την άφιξη του παιδιού της.

Όμως, θέλουν να κάνουν και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση του μωρούς τους, όπως συνηθίζεται».

Πηγή: youweekly.gr

Έγκυος η Φελίσια Λαπάτη: Mε ποια παρουσιάστρια τα είχε ο σύντροφός της;

Κοντεύει χρόνος από τη μέρα που αποχώρησε από το «Survivor», με τα ίχνη της έκτοτε να αγνοούνται, αυτός ο χρόνος όμως έμελλε να αλλάξει δια παντός τη ζωή της.

Oχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τον Ηλία Βρεττό, αλλά περιμένει το πρώτο της παιδί και πατέρας είναι ο επιχειρηματίας στον χώρο των αλουμινίων, Μιχάλης Αντιώτης, πρώην της Νεσχάν Μουλαζίμ και της Ελένης Τσολάκη.

O λόγος φυσικά για την Φελίσια Λαπάτη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, το μεταξύ τους ειδύλλιο κρατάει εδώ και περίπου 7 μήνες, και το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο −απόδειξη η φουσκωμένη κοιλιά της πρώην «Μαχήτριας» που έχει αρχίσει να φαίνεται−, αφού τους δένει μεταξύ άλλων και η αγάπη τους για τα ταξίδια.

Δεν είναι τυχαίο πως την περασμένη Κυριακή, στα 28α γενέθλιά της, εκείνος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο θέλησε να γιορτάσει στο Yton. Ανάμεσα στις ευχές που δεχόταν, οι καλά γνωρίζοντες τής έλεγαν... «Με έναν πόνο», αν και αργεί ακόμα η μέρα, αφού είναι μόλις 3 μηνών έγκυος και μπαίνει στον 4ο.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Υοuweekly.gr, το ζευγάρι σύντομα θα μάθει το φύλο του μωρού και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αρχικά με πολιτικό και στη συνέχεια με θρησκευτικό

Με προφητική διάθεση

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το καμπανάκι θα χτυπήσει όταν γνωρίσω τον άνθρωπο που θα τον κοιτάω και θα ήθελα να κάνω τα παιδιά του», δήλωνε στο Υοuweekly.gr η Φελίσια Λαπάτη τον περασμένο Απρίλιο και να που το σύμπαν άκουσε την επιθυμία της. Εκείνο το βράδυ της Κυριακής αυτόπτες μάρτυρες είχαν να λένε πως έλιωνε δίπλα στον αγαπημένο της, μεθυσμένη από έρωτα και όχι από ποτό, αφού η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να πίνει. Εξ ου και έφυγαν σχετικά νωρίς από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Ωστόσο, εμείς εδώ στο Vanda's. blog, θέλουμε να σας θυμίσουμε ποιος είναι ο γοητευτικός Μιχάλης, λίγο καλύτερα...

Ο Μιχάλης Αντιώτης, ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αλουμινίων γνωστής ευρωπαϊκής φίρμας, με έδρα στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Μιχάλης Αντιώτης και Ελένη Τσολάκη, έριξαν τίτλους τέλους... Ήταν ένα από τα ζευγάρια που τότε είχαν απασχολήσει την ελληνική showbiz, με την παρουσιάστρια, να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πάντα με χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή!

Βέβαια, μετά από 4 χρόνια, έχουν όλα αλλάξει! Εκείνος θα γίνει πατέρας από την εντυπωσιακή Φελίσια, ενώ η Ελένη Τσολάκη, είναι ήδη παντρεμένη με τον Παύλο Πετρουλάκη από το 2017.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share