Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Παλάτι: Αυτή είναι η σπιταρόνα του Γιώργου Παπανδρέου!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

9 Μαρτίου 2019 10:59
Παλάτι: Αυτή είναι η σπιταρόνα του Γιώργου Παπανδρέου!

Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο νέο ησυχαστήριο του εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, που βρίσκεται σε απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό στην περιοχή του Μαραθώνα.

Ο κ. Παπανδρέου πλέον ζει σε μια νεόκτιστη μεζονέτα 120 τ.μ. στην περιοχή των Δικαστικών, η οποία δεν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ τον χρόνο και ανακάλυψε μέσω ενός φίλου του.

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που διαμαρτύρονται για την παρουσία του, αλλά περισσότερο από όλα με την πολυπληθή συνοδεία του, όπου χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Χτυπάει άσχημα στο μάτι, άλλωστε εμείς τους πληρώνουμε». Αντιθέτως όσοι κατοικούν δίπλα του δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού τα μέτρα ασφάλειας αποτρέπουν πιθανά κακοποιά στοιχεία.

Όπως διαβάζουμε ο κ. Παπανδρέου όταν έμαθε πως ακριβώς κάτω από το συγκρότημα με τις μεζονέτες, ο ιδιοκτήτης τους, ένας πολιτικός μηχανικός, δημιούργησε ένα πέρασμα μέσα από τα βράχια που οδηγεί σε απάνεμο κολπάκι, κατάλληλο για τις βουτιές του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφετηρία για κολύμπι μεγαλύτερων αποστάσεων. Λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται η παραλία του Σχοινιά.

Εκεί ρίχνει το κανό του, το οποίο αυτό τον καιρό φυλάσσεται σε ένα από τα beach sport club της παραλίας. Το Saab που μεταφέρει το κανό του, βρίσκεται σταθμευμένο στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος, ενώ στην οροφή του δεσπόζει η ειδική σχάρα μεταφοράς του.

Εναλλακτικά επιλέγει το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και προσφέρεται για δυνατές προπονήσεις όποτε οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τις «χεριές» στην ανοιχτή θάλασσα.

Ο κ. Παπανδρέου δεν ξεχνά και την αγαπημένη του συνήθεια, αυτή της ποδηλασίας. Γι’ αυτό και δεν αφήνει ανεκμετάλλευτους ούτε τους μεγάλους ασφαλτόδρομους της ευρύτερης περιοχής, που είναι ιδανικοί για ορθοπεταλιές με το αγωνιστικό ποδήλατό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share