Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Επικοινώνησαν μετά από χρόνια Τανιμανίδης - Μαυρίδης! Και πάλι μαζί οι δύο πρώην κολλητοί!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Πως ήρθαν σε επαφή οι δύο πρώην φίλοι και συνεργάτες;

24 Ιανουαρίου 2019 14:08
Αποκλειστικό: Επικοινώνησαν μετά από χρόνια Τανιμανίδης - Μαυρίδης! Και πάλι μαζί οι δύο πρώην κολλητοί!

Ο τσακωμός τους ήταν κάτι που απασχόλησε όλα τα Μέσα lifestyle στην Ελλάδα και είναι λογικό!

Όλος ο κόσμος είχε συνδέσει τον Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ωστόσο έτσι ξαφνικά οι δύο πρώην φίλοι έπαψαν να έχουν κάθε επαφή! Ο πραγματικός λόγος του τσακωμού δεν έγινε ποτέ γνωστός, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν! Τι πραγματικά συνέβη δεν θα μάθουμε ποτέ, εκτός και αν επιλέξουν κάποια στιγμή να μιλήσουν ανοικτά οι δύο πρωταγωνιστές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αποκάλυψη! Παίκτης ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha και το κερδισμένο... δελτίο του Τζόκερ!

Διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν αναφορά πως ο Γιώργος Μαυρίδης θα μπει στην ομάδα του Survivor και θα βρεθεί στο πλάι της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην παρουσίαση του Survivor Panorama! Όλο αυτό ήταν αρκετό για να έρθουν ξανά σε επαφή οι δύο πρώην κολλητοί!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε το πρώτο βήμα και φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Μαυρίδη ώστε να δουν πως θα συνυπάρξουν στο Survivor, ρίχνοντας νερό στο κρασί τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον ΣΚΑΙ: Τον διώχνουν την Παρασκευή και τον... ξαναπαίρνουν την Δευτέρα!

Μάλιστα είχαν σκοπό να τα πουν και από κοντά, όμως επειδή σίγουρα θα τους έβλεπε κάποιο "μάτι" δεν ήθελαν να κάνουν τα Μέσα να ασχοληθούν μαζί τους! Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως το γυαλί προσπαθεί να κολλήσει ξανά, χωρίς ωστόσο τα παιδιά να γίνονται ξανά φίλοι! Απλά για να υπάρξει μια καλή συνεργασία σε ενδεχόμενο συμφωνίας του Γιώργου Μαυρίδη με τον ΣΚΑΙ!

Βέβαια σε όλο αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο Ατζούν, ο οποίος φέρεται να έχει επέμβει ώστε ο Σάκης Τανιμανίδης να κάνει το πρώτο βήμα για την συμφιλίωση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share