Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αποκάλυψη! Παίκτης ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha και το κερδισμένο... δελτίο του Τζόκερ!

Αποκλειστικό! Απίστευτες αποκαλύψεις!

24 Ιανουαρίου 2019 13:41
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αποκάλυψη! Παίκτης ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha και το κερδισμένο... δελτίο του Τζόκερ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από τα γραφεία της παραγωγής!

Χτες ανακοινώθηκαν οι 12 παίκτες που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και θα μονομαχούν σε καθημερινή βάση απέναντι στους Τούρκους και σήμερα σας φέρνουμε στο φως αποκαλύψεις για τους παίκτες!

Το πρωί της Πέμπτης σας αποκαλύψαμε το παρασκήνιο από την άγνωστη σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με την Ειρήνη Στεργιανού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) τώρα θα σας αποκαλύψουμε ποιος παίκτης από τους άνδρες ήταν ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον ΣΚΑΙ: Τον διώχνουν την Παρασκευή και τον... ξαναπαίρνουν την Δευτέρα!

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία είναι παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου και αυτή την περίοδο είναι έγκυος από τον νυν σύντροφό της!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ!

Μάλιστα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πριν λίγο διάστημα, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα της showbiz καθώς είχε γραφτεί πως μέλος της οικογένειάς της είχε κερδίσει το Τζόκερ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Μια είδηση που φυσικά διαψεύτηκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανζουρλισμός: Τι φαγητό μπαίνει στα ράφια των σούπερ μάρκετ που θα προκαλέσει πάταγο στους καταναλωτές;

Δείτε κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share