Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της!

7 Ιανουαρίου 2019 17:53
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ώρες αγωνίας περνάει η τραγουδίστριας και ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο γι'αυτό και ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της.

Τι συνέβη όμως;

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Britney Spears περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο πολυαγαπημένος πατέρας της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια postαρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τους γονείς της και έγραψε:

"Δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ καθώς για εμένα είναι πολύ δύσκολο να το ξεστομίσω. Δεν θα πραγματοποιηθεί το ανερχόμενο show μου, Domination. Επειδή ανυπομονούσα να σας δω φέτος από κοντά, πονάει η καρδιά μου που σας ανακοινώνω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βάζουμε πάνω από όλα την οικογένειά μας… κι αυτή είναι μία επιλογή που έπρεπε να πάρω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες αποκαλύψεις: Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σήκω σήκω κάτσε κάτσε τον Χάρι, με τον Γουίλιαμ δεν μιλιούνται

[…] Πριν μερικούς μήνες ο πατέρας μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς η ζωή του κινδύνευσε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που κατάφερε και βγήκε ζωντανός, ωστόσο έχει ένα μακρύ ταξίδι μπροστά του. Έπρεπε να πάρω την δύσκολη απόφαση να επικεντρώσω όλη την προσοχή κι ενέργεια στην οικογένεια μου αυτή την περίοδο. Εκτιμώ την συμπαράστασή σας προς την οικογένειά μου, αυτή την δύσκολη στιγμή. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ…" αποκαλύπτοντας έτσι και την ακύρωση όλων των εμφανίσεων της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share