Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτες αποκαλύψεις: Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σήκω σήκω κάτσε κάτσε τον Χάρι, με τον Γουίλιαμ δεν μιλιούνται

Κολλητή της Νταϊάνα περιγράφει

7 Ιανουαρίου 2019 17:28
Απίστευτες αποκαλύψεις: Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σήκω σήκω κάτσε κάτσε τον Χάρι, με τον Γουίλιαμ δεν μιλιούνται

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχει φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ανατρέποντας ακόμη και τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, άλλοτε κολλητών και νυν... τσακωμένων.

Η Λέιντι Κόλιν Κάμπελ, κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, εξ' απορρήτου της για χρόνια, η οποία εξακολουθεί και έχει στενές σχέσεις με το βρετανικό παλάτι μίλησε σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες βράδυ από το Channel 5 με τίτλο Κέιτ Μίντλετον VS Μέγκαν Μαρκλ: Πριγκίπισσες σε πόλεμο.

Η Κάμπελ ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει «αλλάξει σημαντικά» τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είναι ξεμυαλισμένος με την πρώην ηθοποιό.

Η κολλητή της Νταϊάνα ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι «παραπλανάται» από την γυναίκα του.

Στο ντοκιμαντέρ διατυπώθηκε επίσης ότι ενώ ο Χάρι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ από τότε που εγκαταστάθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι, οι σχέσεις του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι χειρότερες από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο δικαστήριο κορυφαίος ηθοποιός για σ3ξουαλική παρενόχληση 18χρονου!

Αν και αρχικά οι φήμες ήθελαν η διαμάχη να προέκυψε λόγω των κακών σχέσεων της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ο όλος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών να ξεκίνησε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνθηκε ότι ο αδελφός του τον επέκρινε για την επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ ως συζύγου του.

«Αυτό που μαθαίνω είναι ότι ο Χάρι είναι εντελώς σαγηνευμένος από τη Μέγκαν και εντελώς ξελογιασμένος και έχει αλλάξει αρκετά», είπε χαρακτηριστικά η Κάμπελ και υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκιπας έκοψε το αλκοόλ λόγω Μέγκαν, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αλλάζουν όταν παντρεύονται».

Η βασιλική συγγραφέας Κέιτι Νικόλ ισχυρίστηκε στο ίδιο ντοκιμαντέρ ότι Γουίλιαμ και Χάρι δεν τα πάνε και τόσο καλά. Αφορμή η κριτική που έκανε ο Γουίλιαμ στον Χάρι ότι πάνε πολύ γρήγορα με την Μέγκαν Μαρκλ. Το περιστατικό φέρεται να έγινε στα τέλη του 2017.

Μπορεί να κάνουν αστειάκια για το ποιος πλένει τα πιάτα και για το φαγητό αλλά τα πράγματα στην πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι σοβαρά. «Ενα ρήγμα στη σχέση τους που προκύπτει από την επιλογή της γυναίκας του ενός, είναι κάτι το πολύ σοβαρό», εξηγεί.

«Το πάτε πολύ γρήγορα, είσαι σίγουρος;» φέρεται να είναι η ατάκα του Γουίλιαμ που εξόργισε τον Χάρι κατά την Νικόλ η οποία προσέθεσε ότι ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου ανησυχούσε πραγματικά για την πορεία της σχέσης του αδελφού του. Η αδελφική συμβουλή εξόργισε τον Χάρι και η Νικόλ εξηγεί το γιατί. «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι εξαιρετικά προστατευτικός με την Μέγκαν Μαρκλ και είδε την συμβουλή του αδελφού του ότι ως κριτική. Το ερμήνευσε έτσι, θεώρησε ότι ο αδελφός του δεν στηρίζει το γάμο του και πιστεύω ότι η σχέση τους χάλασε τότε».

Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να γίνει μια δυνατή φωνή για το φεμινισμό, να αναμειχθεί με τον τρόπο της στην πολιτική και να γίνει η υπερασπίστρια του παλατιού για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ φέρεται να είναι δυσαρεστημένη με την επιλογή των μελών της βασιλικής οικογένειας να πηγαίνουν για κυνήγι.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα φύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον όπου ζουν και όπου μένουν επίσης η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Χάρι.

Χάρι και Μέγκαν θα μετακομίσουν εκτός Λονδίνου, σε ένα σπίτι στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Η δικαιολογία που προβάλλεται από το περιβάλλον του ζευγαριού είναι ότι απλά δεν θέλουν να ζήσουν οι ίδιοι και το παιδί τους σε μια γυάλα, ωστόσο πολλοί το συνδέουν ευθέως με τις κακές σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς η Κέιτ Μίντλετον έκλαιγε γοερά κατά τη διάρκεια της πρόβας του φορέματος της πριγκίπισσας Σάρλοτ καθώς είχε τσακωθεί με την Μέγκαν Μαρκλ για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο μιλούσε στο προσωπικό.

Ακολούθως έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ανάστατη καθώς δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της γιατί της το απαγόρευε το βασιλικό πρωτόκολλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή κακοκαιρία: Τι ισχύει αν δεν μπορείς να πας στην δουλειά σου λόγω χιονιά!

Πηγή κοντά στην Μέγκαν Μαρκλ είπε στη Daily Mail ότι η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκει απογοητευτικό και αγχωτικό το να μην μπορεί να μιλήσει και βρίσκει τους περιορισμούς της βασιλικής ζωής εξουθενωτικούς.
Ανθρωποι του παλατιού επιμένουν ότι Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον δεν πλακώθηκαν ποτέ, απλά είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι.

iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share