Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: "Τραβήχτηκα δυο χρόνια με τοκογλύφους..."

Όσα αποκάλυψε!

24 Νοεμβρίου 2018 20:10
Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός:

Μια σοκαριστική εξομολόγηση για την οικονομική του καταστροφή, για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και για την ηλικία του έκανε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται!".Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε αναφέρθηκε στην αδυναμία να παίζει τζόγο, αλλά και για την οικονομική κρίση που πέρασε.

«Μίλησα για το πάθος του τζόγου, όπως και του τσιγάρου. Πολλοί άνθρωποι κάποια στιγμή το σταματάνε. Υπάρχει ένας μαγικός τρόπος που σταματάει. Κι εγώ κάποια στιγμή κατάλαβα ότι «μέχρι εδώ».
Ήμουν άσχετος για παραγωγός. Τελείως άσχετος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία: Γιατρός συνταγογραφούσε για τρία χρόνια παράνομα και χρέωσε τον ΕΟΠΥΥ 6 εκατ. ευρώ

Δεν το ξέρω το «άθλημα» αυτό. Μια φορά έπεσα πάρα πολύ έξω και ήταν καταστροφή. Είδα και έπαθα. Πέρασαν δυο χρόνια για να μπορέσω να συνέλθω. Δεν ήξερα τι μου γινόταν. Έκλεισα θίασο με 50 άτομα. Που να βγει αυτό το πράγμα; Και απέτυχε κιόλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύθηκε το μυστήριο: Γι αυτό τον λόγο πεθαίνει ο Τζακ στον "Τιτανικό"!

Τραβήχτηκα δυο χρόνια με τοκογλύφους. Είχα μπει πολύ μέσα με τους τοκογλύφους από την παράσταση. Συμπτωματικά έπαιζα τζόγο τότε και τους ξόφλησα από το παίξιμο. Εκείνο που θα έπρεπε να με αποκαταστρέψει, εκείνη τη στιγμή με έσωσε. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε» αποκάλυψε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share