Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατροπή - βόμβα: Γι' αυτό ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο του Τανιμανίδη! Αποκάλυψη

Ο άγριος τσακωμός στον Άγιο Δομίνικο και το παρασκήνιο της λαμπερής απουσίας!

3 Σεπτεμβρίου 2018 09:16
Ανατροπή - βόμβα: Γι' αυτό ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο του Τανιμανίδη! Αποκάλυψη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα του Σαββάτου η είδηση πως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν δεν έδωσε το παρόν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα!

Ο Τούρκος παραγωγός και ο Έλληνας παρουσιαστής διατηρούσαν πολύ στενή σχέση, αφού πέρα από τα επαγγελματικά είχαν και μια πολύ καλή φιλία, αφού και διακοπές είχανε κάνει από κοινού αλλά και ο Σάκης με την Χριστίνα είχαν παρευρεθεί πέρσι στον γάμο του Ατζούν, αμέσως μετά το τέλος του Survivor 1!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ ο Βαλάντης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος...

Ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει έρθει η ανατροπή στις σχέσεις των δύο ανδρών! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχε δει με πολύ θετικό μάτι την τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού στο survivor 2 ως συμπαρουσιαστή του και από τότε ήρθε ρήξη στις σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό!

Μαρτυρίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα στους δύο άνδρες κατά την διάρκεια του Survivor 2, κάτι που τους απομάκρυνε αρκετά! Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κάλεσε καν στον γάμο του τον Τούρκο, αφού σε τηλεφωνική επαφή που είχαν ο Αντζούν του είχε "ξεφουρνίσει" διάφορες δικαιολογίες ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί και έτσι δεν μπήκε στον κόπο να του στείλει πρόσκληση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ιστιοφόρα της ακολασίας: Όργια σε κρουαζιέρες "swingers" στη Ρόδο και στα γύρω νησιά!

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor; Σίγουρα οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με τον Έλληνα παρουσιαστή να μην αποκλείεται να απομακρυνθεί από την παρουσίαση του Survivor 3!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share