Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον κούκλο τσολιά που είχε "ρίξει" το διαδίκτυο: Δείτε πως είναι σήμερα που έχει απολυθεί! (photos)

Κορίτσια, κρατηθείτε!

19 Ιουλίου 2018 10:49
Θυμάστε τον κούκλο τσολιά που είχε

Διάσημος μέσα σε μια νύχτα έγινε ένας νεαρός τσολιάς, ο οποίος ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είδε την εικόνα του να «παίζει» σε όλο το διαδίκτυο και τα social media.

Με βλέμμα αγέρωχο και περήφανο, ο Εύζωνας έκανε την κάμερα να «κολλήσει» πάνω του, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον.

Αν αναρωτιέστε τώρα ποιος είναι ο viral τσολιάς, την απάντηση τη δίνει το «Down Town», στο οποίο μίλησε ο λεβέντης με τη φουστανέλα.


Το όνομα του είναι Αχιλλέας Παπαευθυμίου και υπηρετεί στην Προεδρική φρουρά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι 24 ετών και τα τελευταία έξι χρόνια ζει στα Σεπόλια. Σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ του Αιγάλεω. Έχει μια αδερφή 27 χρονών ενώ οι γονείς του διατηρούν το δικό τους κατάστημα υποδημάτων στα Τρίκαλα. Παίζει μπάσκετ ερασιτεχνικά, έχει ύψος 1.98 μ. καστανά μάτια, κάνει καλλισθενική άσκηση και προσέχει την διατροφή του, ενώ του μένουν μόλις 35 ημέρες για να απολυθεί!

Απαντώντας στην ερώτηση πώς είναι να βλέπεις τον εαυτό σου σε όλο το διαδίκτυο, ο Αχιλλέας Παπαευθυμίου είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!



«Μετά την παρέλαση, μόλις γυρίσαμε στο στρατόπεδο που μας φιλοξενούσαν στη Θεσσαλονίκη, άνοιξα το κινητό μου και βρήκα κλήσεις, posts στο Facebook και φωτογραφίες. Στην αρχή σοκαρίστηκα, ξαφνιάστηκα, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήταν ξένο, αλλά με χαροποίησε το γεγονός!»

Δίχως να κρύψει ότι η οικογένεια του τον καμάρωσε και με το παραπάνω, ο 24χρονος Εύζωνας δεν έκρυψε πως δεν μπήκε στον πειρασμό να γκουγκλάρει τον εαυτό του, αλλά διάβασε κάποια σχόλια σε κάποια άρθρα:

«Μερικοί με υποστήριζαν και άλλοι ψιλοέκραζαν την κατάσταση, αλλά αυτά δεν τα υπολογίζεις. Δεν καταλαβαίνουν τον άθλο που γίνεται. Το προσπέρασα γιατί δεν χρειάζεται να υπολογίζεις τέτοια άτομα και να πέφτεις στο επίπεδό τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Ηράκλειο: 23χρονη έχασε την ταυτότητά της και μετά βρέθηκε να είναι παντρεμένη με...!

Γιατί πιστεύει όμως πως έγινε viral;

«Ήμουν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Μάλλον βοήθησε και το βλέμμα μου, αλλά δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στο Ελαφονήσι: Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο 25χρονος!

Πώς είναι η ζωή του με την φουστανέλα;

«Είναι δύσκολο, έχει την κούραση του, στο τέλος όμως σου μένουν μόνο τα καλά, ξεχνιούνται όλα. Η μεγαλύτερη δυσκολία έχει σχέση με τον καιρό. Σκέψου ότι είχαμε τον καύσωνα όλο το καλοκαίρι. Ήταν ένα εμπόδιο, αλλά με την εκπαίδευση που περάσαμε μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκαν την 23χρονη καλλονή κρεμασμένη δίπλα στην 3χρονη κορούλα της!



Όσο για την ζωή μετά την φουστανέλα; Ο Αχιλλέας Παπαευθυμίου δεν αποκλείει να ασχοληθεί ακόμα και με το μόντελινγκ, αν και όπως λέει δεν έχει δεχτεί προς το παρόν κάποια πρόταση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share