Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη έξοδος 53 μέρες μετά την γέννηση του γιου της!

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Η Δούκισσα Νομικού, την Κυριακή 25 Μαρτίου, έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Η ξανθιά παρουσιάστρια έγινε μανούλα και από τότε έχει αφιερωθεί στο μωράκι και την οικογένεια της ολοκληρωτικά!
Χτες, η Δούκισσα όμως αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της! Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια απογευματινή βόλτα με άψογο street style look της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίζει» την Δαλάκα «Μετά το σημερινό έπεσες στα μάτια μου πιο πολύ και από τον Χανταμπάκη»
Η ίδια πόζαρε ανέμελη για μια φωτογραφία, σχολιάζοντας στη λεζάντα που που την συνόδευε: “Η πιο ωραία ώρα για απογευματινή βολτούλα (μετά από 53 ημέρες)”!
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Πηγή: youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ