Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Όταν έμαθα ότι με κεράτωσε ο άνδρας μου κόντεψε να μου στρίψει..»

10 Μαρτίου 2018 16:45
Εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Όταν έμαθα ότι με κεράτωσε ο άνδρας μου κόντεψε να μου στρίψει..»

Μίλησε για όλους και για όλα στο Down Town και στη Φανή Πλατσατσούρα και αναφέρθηκε στο θέμα της αγάπης και της απιστίας.


Ο λόγος για την Μέλπω Ζαροκώστα στα 85 χρόνια της είναι πλέον μια ζωντανή ιστορία της υποκριτικής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σοκαριστική μαρτυρία της φοιτήτριας που επιτέθηκαν στου Φιλοπάππου: Μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για ένα κινητό»

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την εξομολόγησή της.

Ακούγεστε χορτασμένος άνθρωπος. Υπάρχει κάτι που δεν χορτάσατε;

Το μόνο πράγμα που δεν χόρτασα είναι η αγάπη. Δεν χορταίνεται η αγάπη. Όχι τον έρωτα. Τον έρωτα τη μια μέρα τον εμπνέεις και την άλλη μέρα δεν σε θέλει ή δεν τον θέλεις εσύ. Αλλά την ανθρώπινη επαφή και αγάπη… Θέλω να σου διαβάσω κάτι που είχε γράψει ο Καζαντζάκης και το σέρνω σε ένα κουρελόχαρτο: «Δεν υπάρχει μεγαλείο χωρίς απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια». Πώς μπορείς να είσαι μεγαλειώδης όταν λες ψέματα; Ανθρωπάκι είσαι.

Από το παρελθόν τι σας λείπει;

Μου λείπει η συντροφιά ενός άντρα. Δύο άντρες έθαψα και έκανα έναν δεσμό αφότου χώρισα και τον δεύτερο άντρα μου. Ήμουν πάντα επιεικής πολύ στον άντρα. Τον αγαπώ τον άντρα περισσότερο από τη γυναίκα. Τις γυναίκες δεν τις αντέχω. Έχουν γίνει δόλιες και πονηρές. Δεν φταίνε αυτές βέβαια. Τόσα εκατομμύρια χρόνια στα σπήλαια μέσα που τις χώνανε για να τις κουτουπώνουν και κατόπιν μέσα στα χαρέμια, να τρώνε τη φάπα και να ξέρουν ότι ο άντρας τους, ο πασάς, τι διάολο ήταν αυτός, κοιμόταν και με άλλες γυναίκες, λογικό είναι να σκληρύνουν. Από την άλλη, η γυναίκα έχει τη δύναμη να θυσιάζεται για το παιδί της. Δεν έχω ακούσει για κανέναν άντρα να κάνει κάτι αντίστοιχο. Ούτε κατηγορώ τους άντρες που είναι άπιστοι. Είναι η ανάγκη του αρσενικού να γνωρίσει και άλλες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Χρειάστηκε να συγχωρέσετε την απιστία;

Με έχουν κερατώσει ακόμα και όταν ήμουν το ουρί του παραδείσου. Γιατί υπήρξα νόστιμη γυναίκα πολύ. Ο άντρας έχει εντολή από τη φύση, μόλις δει ένα θηλυκό, να ορμήσει για να διαιωνίσει το είδος του. Δεν λέω ότι δεν πονούσα. Όταν έμαθα ότι με κεράτωσε ο άνδρας μου κόντεψε να μου στρίψει, αλλά μετά μου πέρασε. Λέω: «Τον καημένο. Φαίνεται με βαρέθηκε.»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share