Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος – Όταν γύρισε σπίτι της μετά το Super Bowl…

7 Φεβρουαρίου 2018 10:07
Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος – Όταν γύρισε σπίτι της μετά το Super Bowl…

Μια από τις πιο δυσάρεστες απώλειες βίωσε πριν δύο ημέρες, η Maria Menounos, καθώς έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της σκύλος, με τον οποίο μοιράστηκαν μαζί 18 χρόνια.

Το σκυλάκι της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τόσο την παρουσιάστρια όσο και τον σύζυγό της, Kevin Undergaro πως πρέπει να προετοιμαστούν. Όμως, ο μικρός της φίλος άντεξε για περίπου δύο χρόνια ακόμη, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, όπου τελικά πέθανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Λιποθύμησε από τα αναφιλητά

Το μήνυμα της Marias Menounos στα social media ραγίζει καρδιές, με την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια να αποχαιρετά μία για πάντα τον καλύτερό της φίλο: “RIP μωρό μου. Περάσαμε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Ήταν ο πρώτος μου σκύλος, ενώ το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς ήθελα να την έχω σε όλη μου την ζωή. Γύρισα από την δουλειά μου, μετά το Super Bowl, ώστε να μάθω πως ο σύζυγός μου την άφησε να φύγει. Πολέμησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτό το σκυλί μου έδωσε τόση έμπνευση με το πνεύμα και την μαχητικότητά του. Πριν γίνει 16, έπασχε από παγκρεατίτιδα και τα νεφρά της δεν δούλευαν. Τελικά, έγινε το θαύμα κι έγινε καλά¨, έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share