Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Όταν ο Παρθένης τα είχε με την Αλιμπέρτη! Γιατί δεν λένε ούτε "καλημέρα";

23 Ιανουαρίου 2018 16:59
Όταν ο Παρθένης τα είχε με την Αλιμπέρτη! Γιατί δεν λένε ούτε

Αν και είχαν χωρίσει ήδη δυο χρόνια, το 2010 η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης βρέθηκαν επιβάτες στο ίδιο φουσκωτό, για λόγους εθελοντισμού. Αν και ο λόγος της συνύπαρξής τους ήταν καθαρά αλτρουιστικός οι δύο πρώην δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, αλλά ούτε και ματιά.

Ο Αλέξανδρος τώρα είναι στον Άγιο Δομίνικο όμως, εμείς ψάχνουμε στο χρονοντούλαπο και σας αποκαλύπτουμε τις πτυχές της σχέσης του με την Σοφία Αλιμπέρτη που μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα όμως γρήγορα... ήταν παρελθον και με άσχημο τρόπο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS: Αν έχεις ένα από αυτά τα 5 σημάδια κινδυνεύεις να πεθάνεις πρόωρα!

Τι συνέβη κι ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό; Πώς έπεσαν (έτσι απλά) οι τίτλοι του τέλους στη σχέση δύο ερωτευμένων που πόζαραν τακτικά στις σελίδες των illustration περιοδικών και έλεγαν πόσο τυχεροί ήταν που συναντήθηκαν σε τούτη τη ζωή; Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξανδρο να καταπίεζε τη Σοφία! Οχι με την κακή έννοια. Απλώς ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν την άφηνε να πάει μόνη της ούτε για καφέ που λέει ο λόγος. Ομως η Αλιμπέρτη είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί καθόλου να ανεχτεί την καταπίεση. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν σκεφτόταν πολύ σοβαρά να του πει να χωρίσουν.
Ο Αλέξανδρος, που το υποπτευόταν αυτό και δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί, βρήκε μάλλον σαν ύστατη σανίδα σωτηρίας την πρόταση γάμου. Μια πρόταση που η Σοφία φυσικά την αρνήθηκε. Γιατί του είπε όχι; Απλώς η Σοφία μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Πάριο δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί για δικούς της λόγους. Επίσης δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί, κάτι που προβλημάτιζε έντονα τον σύντροφό της όσο καιρό ήταν μαζί.

Μία εβδομάδα μετά την άρνησή της να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Αλέξανδρου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το μαντάτο του χωρισμού τους. Στην αρχή ακούστηκε ότι μπορεί να ήταν διαφημιστικό κόλπο. Δεν ήταν όμως. Το επιβεβαίωσε πολύ γρήγορα ο ίδιος ο Αλέξανδρος μιλώντας στον ALPHA στην εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι». Είπε πως το συζήτησαν διεξοδικά και αποφάσισαν να χωρίσουν. Η απόφαση ήταν της Σοφίας, αλλά κι εκείνος κατάλαβε και δεν πίεσε πιο πολύ την κατάσταση. Πολιτισμένα πράγματα!

Οχι όμως τόσο πολιτισμένα ώστε να αποφασίσουν να μείνουν και φιλαράκια. «Οταν χωρίζεις... χωρίζεις! Δεν κάνεις μετά παρέα με τους πρώην σου» δήλωσε ο 33χρονος Αλέξανδρος, ρίχνοντας (προφανώς!) το... καρφάκι του για την πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού, η οποία καταφέρνει να διατηρεί μια χαρά σχέση με όλους τους πρώην της (εκτός από τον ίδιο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάλλον δεν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη πριν βγει έξω! Η «τουρλουμπούκι» εμφάνιση και το μπερεδάκι που πρέπει επειγόντως να βγάλει!

Υπάρχει, άραγε, περίπτωση επανασύνδεσης για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη; Εκείνη, όπως μαθαίνουμε, θέλει να προχωρήσει και να μην κοιτάξει πίσω. Εκείνος, από την άλλη μεριά, δείχνει να ελπίζει σε μία ακόμη ευκαιρία. «Καλομελέτα κι έρχεται»; Το μέλλον θα δείξει! Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν ακόμη συναισθήματα αγάπης και σεβασμού και από τους δύο. Τα τρία χρόνια που έζησαν μαζί ήταν πολύ έντονα και στη διάρκειά τους πρόλαβαν να χτιστούν ισχυροί δεσμοί τόσο ανάμεσα στους ίδιους όσο και μεταξύ του Αλέξανδρου και των δύο γιων της Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.

Η Σοφία και ο Αλέξανδρος γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και έγιναν πρώτα φίλοι και μετά ζευγάρι. Εκείνη είχε μόλις βγει από μια σύντομη σχέση με τον Πέτρο Ιμβριο, ενώ εκείνος είχε χωρίσει ήδη αρκετό καιρό από τη Ναταλία Γερμανού. Αρχικά κράτησαν κρυφό το ειδύλλιό τους και συνέχισαν να δηλώνουν «απλώς φίλοι». Στην πορεία όμως τους «πρόδωσε» ο έρωτάς τους. Δούλεψαν μαζί σ' ένα show στην Κύπρο και μετά συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά στην πρωινή εκπομπή της Σοφίας. Ακριβώς πριν από έναν χρόνο οι δυο τους πέρασαν μια ακόμη σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που τους οδήγησε για λίγο στον χωρισμό. Τότε είχε ακουστεί και πάλι ότι επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο. Λίγο αργότερα η Σοφία διέψευσε τον χωρισμό τους και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του φορώντας το πιο λαμπερό χαμόγελό της. Τούτη τη φορά όμως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share