Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπαρακτική έκκληση από την Μάρω Λύτρα: «Θα με θάψει ζωντανή..."

27 Δεκεμβρίου 2017 19:37
Σπαρακτική έκκληση από την Μάρω Λύτρα: «Θα με θάψει ζωντανή...

Η Μάρω Λύτρα, όπως έγινε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όσο βρισκόταν στην Ελλάδα.

Μέσω ενός οργισμένου κειμένου, το αποκάλυψε για πρώτη φορά και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με το έγκλημα στην Κρήτη: Γιατί η κόρη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της που δολοφόνησε ο αδελφός της και γιος του θύματος;



«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα - σοκ για την κορυφαία τραγουδίστρια: Δολοφόνησαν άγρια τον 21χρονο ξάδελφό της!

Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα”. Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάσω Λασκαράκη: Τα νυχτοπερπατήματα της ηθοποιού με «καυτή» εμφάνιση! - Που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Σε συνέντευξη της στη Real News η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως «θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο» και συνέχισε λέγοντας «Αναζητώ έναν δικηγόρο. Δεν θέλω να συνδέεται με αυτό το τέρας» κάνοντας αισθητό πως φοβάται για τη ζωή της και πως πρέπει να προστατευθεί.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share