Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με το έγκλημα στην Κρήτη: Γιατί η κόρη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της που δολοφόνησε ο αδελφός της και γιος του θύματος;

27 Δεκεμβρίου 2017 16:10
Μυστήριο με το έγκλημα στην Κρήτη: Γιατί η κόρη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της που δολοφόνησε ο αδελφός της και γιος του θύματος;

Σοκαρισμένη είναι η κόρη του 61χρονου Ν.Σ, ο οποίος το βράδυ των Χριστουγέννων δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο, έπειτα από καυγά που είχαν μεταξύ τους, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η κηδεία του 61χρονου πραγματοποιήθηκε σήμερα, ωστόσο η κόρη του δεν κατάφερε να δώσει «το παρών».

Μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti, η κόρη του θύματος και αδερφή του δράστη, είπε:

«Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες! Που θα χιονίσει, που θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες;

Μάλιστα τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί νωρίτερα, θα κατάφερνε να πάει στην κηδεία του πατέρα της καθώς θα προλάβαινε τα εισιτήρια.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος έφερε ελαφρές χυμώσεις, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν... δεν τα κατάφερε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share