Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Η Λεοντίτση έβαζε κόσμο να λένε την Τούνη, βίζιτα!» – Η απίστευτη καταγγελία και η «Soula» που περνάει στην αντεπίθεση!

10 Δεκεμβρίου 2017 11:53
«Η Λεοντίτση έβαζε κόσμο να λένε την Τούνη, βίζιτα!» – Η απίστευτη καταγγελία και η «Soula» που περνάει στην αντεπίθεση!

Χαμός έχει προκληθεί από το βράδυ του Σαββατου αφού η Σοφία Λεοντίτση έκανε αναφορά στην σελίδα της «Soulas Glamorous» και την κατέβασε…

Η παίκτρια του My Style Rocks υποστήριξε ότι υπέστη μπούλινγκ από το συγκεκριμένο προφίλ που χρησιμοποιούσε υβριστικά σχόλια εναντίον της.

Έτσι λοιπόν το προφίλ απενεργοποιήθηκε με την Σοφία να νιώθει πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα!

H «Soula» όπως δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι και αφού της κατέβασε την σελίδα της στο Instagram χρησιμοποίησε το Twitter της για να απαντήσει σε αυτό που συνέβη. Μάλιστα, αυτό το Fake προφίλ ισχυρίστηκε ότι η Σοφία έβαζε κόσμο να λένε την Τούνη βίζιτα και άλλα πολλά.. Δείτε αναλυτικά τι έγραψε :

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο φοιτητή! Βρέθηκε νεκρός...

«Επίσης η συγκεκριμένη παίκτρια έχει βρει φίλους μου και φιλες μου που απλά ανέβαζαν κάποια ποστ επειδή τη σελίδα δε μπορώ να τη διαχειριστώ μονη μου μιας και είχε μεγάλο κοινό και έβαλε να τους κάνουν αντ λέγοντας ότι αυτοί είναι Σουλα Γκλαμορους και τα παιδιά δέχονται επιθέσεις. Ο σταθμός λαθος παίκτριες λαθος η Ντορέτα λαθος όλοι ήταν εναντίων της πως γίνεται να έχουν όλοι λαθος και επειδή χρησιμοποιείς σωστά ελληνικά να κανεις το θύμα #edo» και συνέχισε…

«Εδώ και ενα μήνα απαντούσε σε μηνύματα που της έστελναν πείτε την Τουνη βιζιτου και βρίστε την εγω την ειπα βασικια και ποντίκι που δε τη θίγω επι προσωπικού πουθενά και το έκανε θέμα δε σχολιάζω ότι με είδε δημόσια σκουπίδι ενώ εγω ποτέ δε την έκανα προσωπική επίθεση #edo! Η παίκτρια δηλώνει ότι της έκανα μπουλινκ η ίδια που έλεγε σε όλους να σχολιάζουν κάτω από ποστ της Ιωάννα Τουνη να τη λένε βιζιτου μην ανεβάσω πριντ σκριν όταν ανοίξω προφίλ μου #edo»

Τέλος η «Soula» έκλεισε λεγοντας: «Όλα αρνητικά για το παιχνίδι τι καθόταν εκεί τότε; Εμένα αν δε μου αρέσει κάτι αποχωρώ επίσης δεν έστειλε ποτέ μήνυμα να πει ότι την ενοχλώ και να σταματησω ισα ισα σχολίαζε και έλεγα πες μου και αλλά μην ανεβάσω μηνύματα. Η άλλη την είπε πατσαβουρα μπροστά στη τηλεόραση εγω βρήκα αντιγραφές που έκανε και είμαι η γυναίκα με τη μάσκα που της έκανε μπουλινκ . Όταν βγαίνεις στη τηλεόραση δέχεσαι και τη κριτική αρνητική ή όχι όταν δεν δέχεσαι την αρνητική και την πολεμάς αυτό είναι εμμονή όχι δίκη μου εμμονή στη τελικά αν δε της άρεσε ας αποχωρούσε #edo»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που θα σας εξοργίσει: Δεν φαντάζεστε ποια διόδια ακριβαίνουν από την έναρξη του 2018!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share