Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ακομπλεξάριστη: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι! (Video)

22 Σεπτεμβρίου 2017 18:00
Ακομπλεξάριστη: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι! (Video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αναμφισβήτητα η πιο ακομπλεξάριστη παρουσία της ελληνικής showbiz!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Η ίδια μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αλλά και μέσα από το κανάλι της στο Youtube δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αυθόρμητες στιγμές από την καθημερινότητά της!

Μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube λοιπόν η Σίσσυ, μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις ιδέες της, ενώ περνά σε εξομολογήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψυχάκιας κ@@ρ@δ@μαγκας": Απίστευτο κράξιμο στο διαδίκτυο στον Χατζηστεφάνου για το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

«Είχα ξαναγυρίσει στα φυσιολογικά μου κιλά μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που ξαναπήρα κιλά σε μια εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος πάνω μου, οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Αυτή η τρίτη μου εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε μου άφησε είκοσι κιλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Αυτά τα είκοσι κιλά μας οδηγούν στο σήμερα που είμαι 80 κιλά και αυτό μας οδηγεί στη δίαιτα που πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στα φυσιολογικά μου που είναι τα 65!», αποκάλυψε στο νέο της video.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share