Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: "Είμαι gay και η σχέση μου είναι στημένη"!

13 Σεπτεμβρίου 2017 13:48
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός:

Γνωστός για το χιούμορ του και την σάτιρα που κάνει ο Πάνος Μουζουράκης σε παλαιότερή του συνέντευξη είχε τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα!

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που αφορούν στη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού ενώ διηγήθηκε και ένα περιστατικό από την εποχή που εργαζόταν ως ντελίβερι σε πιτσαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Ερωτηθείς αν παντρεύτηκε κρυφά την ηθοποιό εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Το άκουσες κι αυτό; Λοιπόν θα αρνηθώ τα πάντα! Δεν είμαι με τη Μαρία Σολωμού. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια στημένη σχέση, είμαι gay και η σχέση είναι απλά για τα περιοδικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Ακολούθως, διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό από την εποχή που εργαζόταν ως διανομέας σε πιτσαρία: «Έχω δουλέψει delivery και έχω περάσει "υπέροχη" κατάσταση. Πρώτη μέρα δουλειάς, είμαι με την πίτσα, έχω χτυπήσει ένα κουδούνι και περιμένω να μου ανοίξουν. Ξαφνικά ακούω από το στενό φωνές "πιάστε τον, πιάστε τον!" και βλέπω έναν τύπο να τρέχει προς τα μένα. Και αυτός που τον κυνηγούσε μου φωνάζει "φίλε σταμάτησέ τον, όπως είναι!". Εγώ απλά κοιτούσα, δεν είχα πρόθεση να τον σταματήσω και βλέπω ότι ο τύπος τρέχει και στο ένα χέρι κρατάει πιστόλι. Με το που το βλέπω αρχίζω και χτυπάω δυνατά την πόρτα "ανοίξτε μου"», είπε γελώντας.

Η συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη ήταν στην εκπομπή Καρντάσιανς το μακρινό 2013!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share