Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μαμά για πρώτη φορά πασίγνωστη αθλήτρια: Ποιο είναι το φύλο του μωρού; (photo)

2 Σεπτεμβρίου 2017 13:20
Μαμά για πρώτη φορά πασίγνωστη αθλήτρια: Ποιο είναι το φύλο του μωρού; (photo)

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η πιο επιτυχημένη τενίστρια του πλανήτη, Σερένα Γουίλιαμς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυαλιά καρφιά τα έκαναν εχθές στη συναυλία του Ρέμου: Τα "έσπασαν" Έλληνες και Άραβες στο Nammos! (photos - videos)

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σε μαιευτήριο του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του US Open στο Twitter και τον προπονητή της.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση ήρθε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, την ώρα που η αδελφή της Σερένα, Βένους Γουίλιαμς, βρισκόταν σε τουρνουά τένις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ μη θεωρήσεις τη γυναίκα σου δεδομένη": Ένα κείμενο για τον σεβασμό στο γυναικείο φύλο, που θα σας κάνει να δακρύσετε...

Στο ESPN, η Βένους τόνισε ότι ήταν «υπερβολικά ενθουσιασμένη», προσθέτοντας «οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν».

Στη συνέχεια η Βένους Γουίλιαμς, προχώρησε σε νίκη επί της Ελληνίδας Μαρίας Σακκάρη με σετ, 6-3, 6-4.

Η 35χρονη Σερένα και ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της και συνιδρυτής του Reddit, απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα, τόσο με το ειδύλλιο, όσο και με την εγκυμοσύνη της Σερένα.

Συγχαρητήρια έστειλε και ο προπονητής της Πάτρικ Μουράτογλου (ναι έχει Έλληνα πατέρα) μέσω Twitter.

Ολα συνέβησαν όταν μία μέρα τον Ιανουάριο, ενώ προπονούνταν έκανε εμετό, ενώ ένιωσε το στήθος της να έχει μεγαλώσει. Η ίδια θεώρησε ότι είχε κάποιο ορμονικό πρόβλημα, ωστόσο η φίλη της την προέτρεψε να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ανθής Βούλγαρη από την εκπομπή της Καινούριου: Τι πραγματικά συμβαίνει;
Πολύ χαλαρή η σούπερ σταρ τενίστρια, καθότι δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι έγκυος, έκανε το τεστ, αλλά το ξέχασε στην τουαλέτα για καμία ώρα.
Οταν πήγε και το είδε (τυχαία), πανικοβλήθηκε καθώς το τεστ ήταν θετικό. Η Σερένα Γουίλιαμς, τρομοκρατημένη για το πώς θα αγωνιστεί στο Australian Open και το Wimbledon, κατέβηκε στο φαρμακείο και αγόρασε 5 ακόμη τεστ. Χωρίς η ίδια να μπορεί να το πιστέψει, έκανε και τα 5 τεστ στη σειρά και βγήκαν όλα θετικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share