Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν εχθές στη συναυλία του Ρέμου: Τα "έσπασαν" Έλληνες και Άραβες στο Nammos! (photos - videos)

2 Σεπτεμβρίου 2017 12:15
Γυαλιά καρφιά τα έκαναν εχθές στη συναυλία του Ρέμου: Τα

Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Nammos στη Μύκονο λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τους δύο διάσημου τραγουδιστές του αραβικού κόσμου, τον Ragheb Alama και τον Mustafa Sandal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ανθής Βούλγαρη από την εκπομπή της Καινούριου: Τι πραγματικά συμβαίνει;

Οι τρεις τραγουδιστές έδωσαν τα ρέστα τους στη σκηνή κάνοντας Έλληνες και Άραβες να σηκώνονται στα τραπέζια και να χορεύουν ακούγοντας τα γνωστά τους τραγούδια.

Το «άρωμα αραβίας» ήταν πολύ έντονο στη συναυλία τόσο με τις χορεύτριες οριεντάλ που έδωσαν ένα ξεχωριστό σόου με φωτιές όσο και με τις κάμηλες που μεταφέρθηκαν στο νησί των ανέμων ειδικά για τη βραδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr συνέλαβε τον Αιγύπτιο κροίσο Ταφίκ Χούρι, τον επίσης Αιγύπτιο Ναγκίμπ Σαουρίς, τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη αλλά και τον κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη ο οποίος ανέλαβε ρόλο DJ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστή θα μείνει έως το απόγευμα η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκη! (Photo)

Η βραδιά, με κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως και 72.000 ευρώ, τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς το γλέντι συνεχίστηκε για ώρες στο Nammos.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share