Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έλληνες ηθοποιοί που ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρια μέσα από τα γυρίσματα!

10 Ιουνίου 2017 15:53
Έλληνες ηθοποιοί που ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρια μέσα από τα γυρίσματα!

Δεν ανακαλύπτουν μόνο οι ξένοι σταρ το άλλο τους μισό στα γυρίσματα ταινιών και στις πρόβες θεατρικών έργων. Ο έρωτας καλά κρατεί και στα ελληνικά πλατό και θέατρα κι οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σε πείσουν για αυτό.

Αν και γνωρίζονταν από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ερωτεύτηκαν πολύ αργότερα και συγκεκριμένα το 1964 όταν γύριζαν τη «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» για το σινεμά και συμπρωταγωνιστούσαν στη θεατρική «Κολόμπ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: H πρώτη φωτογραφία του Μπο μετά την αποχώρησή του! Η ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο που εντυπωσίασε

Η Τζένη Καρέζη γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Κώστα Καζάκο στα γυρίσματα της ταινίας «Κοντσέρτο για πολυβόλα» κι έκτοτε ήταν αχώριστοι.

Μαριάννα Τουμασάτου κι Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο Δεξί» και τελικά, τη φόρεσαν...

Μάρκος Σεφερλής κι Έλενα Τσαβαλιά γνωρίστηκαν στην παράσταση Happy End, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν φίλοι και πολύ αργότερα έγιναν ζευγάρι.

Η Έλλη Λαμπέτη κι ο Δημήτρης Χορν γνωρίστηκαν στις πρόβες του έργου «Βαθιά γαλάζια θάλασσα» και ο έρωτάς τους έγραψε ιστορία.

Εκτός από αγαπημένος τραγουδιστής, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες. Στα γυρίσματα δε της ταινίας "Μαριχουάνα Στοπ" γνωρίστηκε κι ερωτεύτηκε τη Ζωή Λάσκαρη.

Θανάσης Ευθυμιάδης Άννα Ντιμιτρίεβιτς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Για την Άννα” και δεν άργησαν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Πάνος Βλάχος κι Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Η χαμένη ασυλία και το... αντίο - Παρασκήνιο

Εκτός από επαγγελματικός θρίαμβος, η «Εβίτα» έφερε στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

Η Βάνα Μπάρμπα κι ο Απόστολος Γκλέτσος έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα όσο καιρό συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά του Star «Σα χειμωνιάτικη λιακάδα».

Στις οντισιόν του έργου «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά» η Αλίκη Βουγιουκλάκη γνώρισε τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον τελευταίο σύντροφο της ζωής της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Βάσω Λασκαράκη ανακάλυψαν ο ένας τον άλλο στα γυρίσματα της «Πολυκατοικίας».

Πηγή: womanonly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share