Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Η χαμένη ασυλία και το... αντίο - Παρασκήνιο

10 Ιουνίου 2017 11:16
Survivor - διαρροή: Ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Η χαμένη ασυλία και το... αντίο - Παρασκήνιο

Τρίτη μέρα χωρίς Survivor ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας κρατήσει στο κλίμα και να σας δώσει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Από την Πέμπτη εμείς εδώ σας έχουμε αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, εκεί όπου οι Διάσημοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν με μόλις τρεις παίκτες μετά την αποχώρηση του Μπο!

Θα τα καταφέρουν; Το πιο πιθανό σενάριο για το επεισόδιο της Κυριακής είναι πως ναι! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά; Οι Μαχητές θα αγωνιστούν χωρίς τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος θα προτιμήσει να ξεκουραστεί από τις συνεχόμενες μάχες και αυτό θα γίνει για πρώτη φορά (εκτός από το διάστημα που ήταν εκτός λόγω τροχαίου)! Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα αγωνιστεί ούτε το άλλο ισχυρό χαρτί των Μαχητών, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ την δική τους μάχη κόντρα στους Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Βαλαβάνη δίνουν οι Βασάλος, Σπαλιάρας και Σάρα!

Δείτε μερικά πλάκα από το αγώνισμα καθώς και το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής:

Και πάμε τώρα στο τρομερό παρασκήνιο που σας έχει για ακόμα μια μέρα το Athensmagazine.gr! Ποιο είναι αυτό; Ξεκινάμε από το αγώνισμα της Κυριακής! Οι Μαχητές δείχνουν να προχωρούν σε μια κίνηση... fair play, αφήνοντας εκτός αγώνα τόσο τον Μάριο Πρίαμο (για πρώτη φορά), όσο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, δηλαδή τους δύο πιο δυνατούς παίκτες του! Επομένως ξεκάθαρο προβάδισμα θα έχουν οι Διάσημοι, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα πρέπει "ντυθεί" Γιώργος Αγγελόπουλος των... Μαχητών και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, έχοντας ως συμπαίκτες τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα!

Ωστόσο μόνο fair play δεν μοιάζει η κίνηση αυτή! Κάθε άλλο... Από πίσω της κρύβεται το ύπουλο σχέδιο τον Μαχητών για να διώξουν ακόμα έναν παίκτη των Διασήμων από τον Άγιο Δομίνικο! Πως θα γίνει αυτό; Η ξεκούραση του Μάριου και του Μισθοφόρου οφείλεται στο να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να είναι απόλυτα έτοιμοι στον αγώνα ασυλίας! Εκεί που οι Διάσημοι θα είναι χαντακωμένοι από τους σερί αγώνες των Γιώργου Αγγελόπουλου, Γιώργου Χρανιώτη και Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ενώ οι Μαχητές θα πάνε με εντελώς ξεκούραστους τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Κώστα Αναγνωστόπουλο!

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Και πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη που σας έχουμε για ακόμα μια φορά! Διάσημοι ή Μαχητές χάνουν την ασυλία της εβδομάδας και ποιος αποχωρεί; Διαβάστε αναλυτικά στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share