Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανικός! Μπουνιές, κλωτσιές μπροστά στα μάτια της Βίσση! Αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα η τραγουδίστρια!

22 Μαΐου 2017 19:52
Πανικός! Μπουνιές, κλωτσιές μπροστά στα μάτια της Βίσση! Αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα η τραγουδίστρια!

«Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά» φώναζε έντρομη η Άννα Βίσση από το μικρόφωνο, βλέποντας τις δύο παρέες στα πρώτα τραπέζια να πιάνονται στα χέρια.

«Μην το κάνετε αυτό. Μην τσακώνεστε. Είστε φίλοι και αύριο θα το μετανιώσετε» προσπαθούσε να τους μεταπείσει η τραγουδίστρια που αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από την σκηνή αφού οι καρέκλες και τα ποτήρια που άρχισαν να εκτοξεύονται θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Η Ελισάβετ μαρτύρησε το πρόβλημα υγείας της Βαλαβάνη (επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr)

Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Hotel Ερμού που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της η δημοφιλής τραγουδίστρια περιγράφουν ένα ακραίο περιστατικό. Και ενώ το πρόγραμμα έδειχνε να κυλάει ομαλά και το μαγαζί να είναι κατάμεστο, ξαφνικά δύο παρέες των μπροστινών τραπεζιών, που σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ήταν γόνοι καλών οικογενειών, πιάστηκαν στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter "ξεσαλώνει" με το φλέρτ Βασάλου - Τουρκάλας - "Ετοιμοπόλεμες" οι θαυμάστριες του (Photo)

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα δεν άργησαν να φουντώσουν, με το ξύλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Οι αυτόπτης μάρτυρες κάνουν λόγο για άγριες κλωτσιές και μπουνιές, που αν και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και οι ιθύνοντες του μαγαζιού να τους χωρίσουν δεν τα κατάφεραν. Ο άγριος καβγάς είχε ως αποτέλεσμα η Άννα Βίσση να σταματήσει το πρόγραμμά της και να χαλαστεί η διάθεση των υπόλοιπων πελατών.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share