Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θα τον συμβούλευα…»: Το πρώτο σχόλιο της αδελφής του Τσανγκ για την αποχώρησή του από το Survivor!

4 Μαΐου 2017 11:11
«Θα τον συμβούλευα…»: Το πρώτο σχόλιο της αδελφής του Τσανγκ για την αποχώρησή του από το Survivor!

Στο «Φτιάξε καφέ» μίλησε η αδερφή του Τσανγκ,Μαρία, για την αποχώρηση του αδερφού της από το ριάλιτι.

«Δεν είδα ακριβώς την αποχώρηση του Ορέστη, αργά ή γρήγορα θα έφευγε, οπότε ήταν θέμα χρόνου. Θεωρώ ότι κάποιος για να έχει άποψη για κάποιον παίκτη, θα πρέπει να τον γνωρίσει προσωπικά. Απλά πιστεύω ότι σε ένα τρίωρο επεισόδιο δεν μπορούν να φανούν όλες οι πτυχές ενός ανθρώπου. Φάνηκαν διάφορα στην τηλεόραση. Μία συμπαθείς τον ένα, και μία τον άλλον, δεν βλέπεις κάτι σταθερό. Θα τον συμβούλευα να κάνει κι άλλες κατασκευές στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Παρασκήνιο: Μάριος και μισθοφόρος σκοτώθηκαν μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Ακούστηκαν βαριά λόγια... (Video)

Δεν διέψευσα εγώ κάτι, απλά ανέβασα μια φωτογραφία με ένα κάπως χιουμοριστικό σχόλιο για τις διαρροές που ακουγόταν για την αποχώρηση του Ορέστη. Το ποιον περίμενα να φύγει είναι άλλο θέμα. Οι διαρροές βγαίνουν αληθινές, οπότε κάποια καλή πηγή μάλλον υπάρχει.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω αναφορικά με το σχόλιό μου για «στημένα σκηνικά», αυτό που ήθελα να πω είναι ότι συμβαίνουν πιο σημαντικά πράγματα από ότι αυτό. Το πρώτο πράγμα που θα ζητήσω απόι τον Ορέστη όταν γυρίσει είναι να μου φτιάξει μια κούνια» κατέληξε γελώντας. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share