Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Καρφώνει μακαρόνια σε ένα λουκάνικο - Ο λόγος; Τρομερός

Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

28 Σεπτεμβρίου 2020 12:36
Καρφώνει μακαρόνια σε ένα λουκάνικο - Ο λόγος; Τρομερός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μακαρόνια είναι ένα γεύμα που όλοι οι άνθρωποι λατρεύουν και καταναλώνουν. Γι' αυτό, εμείς, θα σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό τρόπο για να τα φτιάξετε και να κάνετε τη διαφορά στα τραπέζια σας.

Συγκεκριμένα, μερικές φορές η φαντασία κάποιων ανθρώπων ξεπερνάει κάθε όριο και καταλήγει ή σε ολική καταστροφή ή σε κάτι φανταστικό. Όπως αυτή τη φορά που το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό και πεντανόστιμο.

Μια γυναίκα είχε την ιδέα να καρφώσει άβραστα μακαρόνια σε κομμάτια από λουκάνικο και να τα μαγειρέψει όλα μαζί. Όπως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα ήταν μια θεσπέσια μακαρονάδα με την γαρνιτούρα μοιρασμένη όπως ακριβώς έπρεπε.

Δείτε λεπτομέρειες αλλά και άλλες ιδέες για εκπληκτικές συνταγές με μακαρόνια στο παρακάτω βίντεο. Αν πάλι δε θέλετε να φάτε μακαρόνια, δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για πιροσκί με λουκάνικο.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε τα μακαρόνια στο τηγάνι και μετά από 20 λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Το Athensmagazine.gr έχει να σας προτείνει μια εύκολη, γρήγορη και λαχταριστή συνταγή για μικρούς και μεγάλους. Φτιάξτε μακαρόνια μέσα σε 20 λεπτά και θα μας θυμηθείτε. Αν πάλι, δε θέλετε να φάτε μακαρόνια, δείτε εδώ συνταγή για τυρόπιτα σουφλέ.

Δείτε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση, παρακάτω:

Υλικά:

  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 500ml ζωμό (κότας ή λαχανικών)
  • 250ml γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 250γρ. σπαγγέτι
  • 100γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό

Εκτέλεση:

  • Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι.
  • Όταν πάρει χρώμα ρίξτε το ζωμό και το γάλα.
  • Μετά το βούτυρο.
  • Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  • Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.
  • Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.
  • Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια.
  • Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.
  • Τέλος, προσθέστε και μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share