Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζετε κύμινο στα μπιφτέκια σας; Σταματήστε το!

Προσοχή!

21 Ιουνίου 2020 13:27
Βάζετε κύμινο στα μπιφτέκια σας; Σταματήστε το!

Τα μπιφτέκια μπορεί θεωρητικά να είναι από τα πιο απλά γεύματα που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ένας... ερασιτέχνης. Έχουν όμως κι αυτά τα μικρά τους μυστικά και κάποια λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε. Δείτε εδώ το λάθος που κάνετε και "στεγνώνουν" τα μπιφτέκια σας.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνηθίζουν εκτός από τα συνηθισμένα μπαχαρικά όπως αλάτι, πιπέρι ή ρίγανη να προσθέτουν και κύμινο. Αυτό όμως είναι ένα μέγιστο λάθος που μπορείτε να κάνετε! Ο λόγος;

Αν θέλετε να διατηρήσετε την κουζίνα και τη μαγειρική σας παραδοσιακή τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως τέτοιου είδους μπαχαρικά κανονικά χρησιμοποιούνται στα σουτζουκάκια, μια "παραλλαγή" των μπιφτεκιών σε μια πιο... βαριά εκδοχή τους με περισσότερα μπαχαρικά και κυρίως περισσότερο... λάδι!

Ένας ακόμη λόγος είναι πως το κύμινο μπορεί να δώσει μια πικρή γεύση στα μπιφτέκια σας εάν προστεθεί σε μεγάλη ποσότητα κάτι το οποίο σίγουρα δεν θέλετε.

Βάλτε στα μπιφτέκια σας μουστάρδα και βαλσάμικο ξύδι - Δεν θα τα ξαναφτιάξετε με άλλο τρόπο

Πόσα και πόσα μυστικά δεν έχουμε ακούσει που μας υπόσχονται τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια; Όσο κι αν δοκιμάσουμε πάντα θα θέλουμε να μάθουμε ένα ακόμη. Και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα, ένα ακόμη μυστικό για τα πιο τέλεια και γευστικά μπιφτέκια.

Το ψωμί προσδίδει μια υγρασία στα μπιφτέκια μας και τα κάνει πιο ζουμερά η αλήθεια είναι, μα πώς θα γίνει τα κάνουμε έξτρα γευστικά και πιο υγιεινά; Τρόποι για να απογειώσεις τη γεύση ενός τέτοιου φαγητού είναι πάμπολλοι, για παράδειγμα, δείτε εδώ το μυστικό με την κρέμα γάλακτος. Σκεφτήκατε ποτέ να προσθέσετε στον κιμά σας μουστάρδα και βαλσάμικο ξύδι;

Κατά αυτόν τον τρόπο θα δώσετε μια έξτρα πικάντικη γεύση στα μπιφτέκια σας και παράλληλα θα γίνουν σούπερ αφράτα και ζουμερά. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να μαγειρέψετε μπιφτέκια δοκιμάστε αυτό το μικρό tip και θα μας θυμηθείτε.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share