Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βάζει μακαρόνια μέσα σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνει στον φούρνο - Δεν πάει το μυαλό σας στο αποτέλεσμα

Θα ξετρελαθείτε

23 Απριλίου 2020 10:14
Βάζει μακαρόνια μέσα σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνει στον φούρνο - Δεν πάει το μυαλό σας στο αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η συνταγή για μακαρόνια θα σας κάνει να λιγουρευτείτε αυτό που βλέπετε και σίγουρα θα τρέξετε να το δοκιμάσετε. Μιας και περνάτε πολύ χρόνο σπίτι, σας βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να εξασκήσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Ένα διαφορετικό σουφλέ, που θα σας κλέψει τις καρδιές. Είναι εύκολο και ο τρόπος παρασκευής τους είναι ιδιαίτερος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα αλουμινόχαρτο στο πυρέξ και να βάλετε από πάνω τα μακαρόνια, την σάλτσα, αφού την ετοιμάσετε σε ένα τηγάνι, και μπόλικο τυρί. Προσέξτε όμως να μην κάνετε το λάθος που κάνουν όλοι όσοι μαγειρεύουν μακαρόνια, και μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Κλείστε το πάνω μέρος του πυρέξ με το αλουμινόχαρτο, και τοποθετήστε το στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ξεπερνάει σε γεύση όσα έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής!

Πηγή: PuckArabia

Φτιάξτε τα δικά σας μακαρόνια από τυρί και κρόκο αυγού - Θα ξετρελαθείτε

Μια καλή επιλογή μέσα σε αυτή την περίοδο, για να μην εκλείψουν τα μακαρόνια είναι να φτιάξετε τα δικά σας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και εύκολος.

Ακόμα μια περίεργη συνταγή μετά από αυτή με το κόλπο που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε φωλίτσες μακαρονιών. Θα χρειαστείτε τυρί μοτσαρέλλα και έναν κρόκο αυγού. Αφού τα ανακατέψετε παίρνετε το μείγμα και το πατικώνετε ώστε να γίνει ομοιόμορφο. Μετά το κόβετε σε κομμάτια και σε σχήμα σπαγκέτι, και τα βράζετε.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το πιο γευστικό πιάτο μακαρονιών ου έχετε δοκιμάσει, φτιαγμένο είναι από τα δικά σας χεράκια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα βήματα από το 3:18 λεπτό αλλά και άλλες ιδέες μαγειρικής!

Βράζει μακαρόνια και τα πετάει σε τηγάνι με λουκάνικα - Προσθέτει αυγό και σε 5 λεπτά φτιάχνει το απόλυτο σνακ

Αν ρίξετε μακαρόνια μέσα σε ένα τηγάνι και προσθέσετε αυγό, θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα το σαν που όλοι μας αγαπάμε. Μόλις δείτε τι είναι θα τρέξετε να το κάνετε.

Βρήκαμε την τέλεια και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ομελέτα. Ναι καλά ακούσατε, μπορείτε να αναμείξετε με μακαρόνια ή νούντλς και να φτιάξετε μια παραλλαγή της. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου δείχνει διάφορες συνταγές με μακαρόνια, και κόλπα σαν αυτό εδώ με το τηγάνι, ώστε να πειραματίζεσαι.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι αφού τσιγαρίσετε καλά τα λουκάνικα, προσθέτετε τα μακαρόνια, το αυγό, το πιπέρι και το κρεμμύδι και το καπακώνετε με ένα πιάτο. Μέσα σε πέντε μόλις λεπτά είναι έτοιμο!

Δείτε το από το λεπτό 7:22:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share