Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαλε πάνω σε ένα σουρωτήρι μακαρόνια και τα πάτησε με ένα τηγάνι - Θα τρέξετε να το κάνετε

Ο πιο ευφάνταστος τρόπος

15 Απριλίου 2020 14:43
Έβαλε πάνω σε ένα σουρωτήρι μακαρόνια και τα πάτησε με ένα τηγάνι - Θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να πειραματιστείτε ενώ βρίσκετε στην καραντίνα και να ανακαλύψετε νέες γεύσεις; Πολλοί είναι εκείνοι που "ξεσπάνε" στην μαγειρική αυτή την δύσκολη περίοδο και εμείς σας βρήκαμε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να μαγειρέψετε τα μακαρόνια σας.

Μπορείτε λοιπόν, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, να βάλετε τα μακαρόνια πάνω σε ένα σουρωτήρι, πριν τα βράσετε και να τα πατήσετε από πάνω με ένα τηγάνι. Στην συνέχεια τα έβρασε στην κατσαρόλα και...το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξετε πανεύκολα μια φωλίτσα από μακαρόνια, που μπορείτε να την γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξη σας. Μπορείτε να σας θυμίσει λίγο το κόλπο με τα μακαρόνια στην κούπα, αν και είναι τελείως διαφορετικό. Δείτε ακόμα περισσότερα κόλπα στο βίντεο:

Έβαλε το μπέικον στο μπλέντερ μαζί με αυγά - Έφτιαξε τα δικά του μακαρόνια

Κάντε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή με μπέικον και αυγά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μακαρόνια!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής καθώς και τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Τα υλικά μας.

  • Βάζουμε το μπέικον που το έχουμε ψήσει στον φούρνο μέσα στο μπλέντερ.
  • Βάζουμε μπροστά και το κάνουμε μικρά μικρά κομματάκια!
  • Ρίξτε το μείγμα μέσα σε αλεύρι.
  • Χτυπήστε τα αυγά.
  • Ρίξτε τα στο μείγμα με το αλεύρι και το μπέικον.
  • Μετά απο ώρα αφού το έχετε πλάσει σωστά, κάντε το μια μπάλα.
  • Βάλτε την μπάλα μέσα σε ένα ταψί και σφραγίστε το για 45 λεπτά.
  • Μετά απο 45 λεπτά βγάλτε το απο το ταψάκι και κόψτε το όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
  • Περάστε το απο την μηχανή όπως βλέπετε στην εικόνα.
  • Φτιάξτε αυτά τα σχήματα…
  • Κόψτε τα μετά σε μέγεθος μακαρονιού..
  • Τα μακαρόνια σας ειναι έτοιμα! Μπορείτε να τα βράσετε με νερό!

Είστε έτοιμοι! Μπορείτε να δείτε ακόμα μια πρωτότυπη συνταγή με μπέικον εδώ, αν σας αρέσει να πειραματίζεστε.

Παίρνει μπέικον, το βάζει μέσα σε ψωμί και το βουτάει σε αυγό - Θα θέλετε να το κάνετε

Η συνταγή αυτή απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του μπέικον και μόλις την διαβάσετε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να την κάνετε.

Υλικά:

  • 6 φέτες ψωμί για τοστ
  • 6 φέτες μπέικον
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 κουταλιές γάλα
  • λίγο αλάτι
  • τυρί λιωμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  • Πρώτα αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολικής, άσπρο κλπ).
  • Αν δεν έχετε πλάστη, με ένα βάζο «απλώστε» κάθε φέτα μέχρι να είναι αρκετά επίπεδη χωρίς να διαλύεται.
  • Τηγανίστε το μπέικον, αλλά όχι πάρα πολύ για να μη «σπάει». Επίσης, κρατήστε το λίπος: θα μας χρειαστεί αργότερα!
  • Βάλτε από μία φέτα μπέικον στο ψωμί που έχετε προετοιμάσει και τυλίξτε.
  • Ανακατέψτε το γάλα, τα αυγά και το αλάτι σε ένα μπολ και στη συνέχεια βουτήξτε κάθε «κουβερτούλα» μέσα για να καλυφθεί με το μείγμα ομοιόμορφα.
  • Στο λάδι που προηγουμένως φτιάξαμε το μπέικον, τηγανίστε κάθε «κουβερτούλα» για 3-4 λεπτά, γυρίζοντάς τες για να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.
  • Αν θέλετε μπορείτε να τα βουτήξετε στο λιωμένο τυρί πριν τα καταβροχθίσετε!

Μπορείτε να δείτε ακόμα εδώ μια συνταγή για μπέικον που είναι ιδιαίτερη και περίεργη είναι αυτή που θα δείτε εδώ, και σίγουρα θα την κάνετε!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share