Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακατεύει ζαχαρούχο γάλα με κομμάτια σοκολάτας και το βάζει στον φούρνο μικροκυμάτων - Θα ξετρελαθείτε!

Δοκιμάστε το

18 Μαρτίου 2020 17:31
Ανακατεύει ζαχαρούχο γάλα με κομμάτια σοκολάτας και το βάζει στον φούρνο μικροκυμάτων - Θα ξετρελαθείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακατέψτε σε ένα μπολ ζαχαρούχο γάλα με κομματάκια σοκολάτας και τοποθετήστε το στον φούρνο μικροκυμάτων. Δεν φαντάζεστε το αποτέλεσμα...

Το fudge είναι ένα από τα πιο διαδεμένα γλυκά στο εξωτερικό, με τη διαδικασία παρασκευής του να έχει εξελιχθεί πολύ από τα τέλη του 1800, οπότε και παρασκευάστηκε για πρώτη φορά.

Είναι πεντανόστιμο, όμως η αυθεντική συνταγή του είναι λίγο «μπελαλίδικη», οπότε πολύς κόσμος αποφάσισε να την τροποποιήσει.

Παρακολουθήστε μία από αυτές τις πανεύκολες διασκευές στο βίντεο που ακολουθεί. Ακόμα σας έχουμε εδώ την συνταγή για μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα έτοιμο μέσα σε μόνο 10 λεπτά, αν θέλετε κάτι παραδοσιακό.

Συνδυάζει στιγμιαίο καφέ, ζαχαρούχο γάλα και κρέμα γάλακτος - Δεν θα πιστεύετε τι φτιάχνει (Video)

Ο Αυστραλός David Chilcott, γνωστός και με το όνομα the One Pot Chef στο Youtube, έχει ανεβάσει ένα βίντεο, όπου δείχνει πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις νόστιμο παγωτό με μόλις 3 υλικά: Στιγμιαίο καφέ, ζαχαρούχο γάλα και κρέμα γάλακτος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Αν πάλι προτιμάτε τα πιο παραδοσιακά γλυκά, δείτε εδώ τη συνταγή για πεντανόστιμη γαλατόπιτα με ζαχαρούχο γάλα.

Αφού το μείγμα παγώσει, ο David σερβίρει το πιο αφράτο, κρεμώδες και λαχταριστό σπιτικό παγωτό που έχουμε δει ποτέ. Το βίντεο ενθουσίασε τους χρήστες της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.

Τραγανά μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά!

Λίγο ο καιρός που μας τα χάλασε, λίγο η καραντίνα που μας κρατά στο σπίτι, τι καλύτερο από ένα χουχουλιάρικο απόγευμα στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα και λαχταριστά μπισκότα; Βρήκαμε λοιπόν για σένα την τέλεια συνταγή για τα πιο τραγανά μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Είναι έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά! Πάμε γρήγορα να δούμε τα υλικά την εκτέλεση της συνταγής!

Υλικά:

  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα): 400 γρ.
  • Ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί (περίπου – αφήνετε 1 εκ. μέσα στο κουτί)
  • Μαργαρίνη: 250 γρ.

Επιπλέον:

Ανάλογα το γούστο σας, μπορείτε να τα ψήσετε σκέτα ή να προσθέσετε σε οποιονδήποτε συνδυασμό, κακάο, κομματάκια σοκολάτα;, φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια, σταφίδες, τρούφα, αμύγδαλα, ψιλοκομμένα ξερά φρούτα, ινδοκάρυδο κτλ

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Στρώνετε ένα μεγάλο ταψί με λαδόχαρτο.
  • Ανακατεύετε σε μπολ τα υλικά της ζύμης (με το χέρι, μην χρησιμοποιήσετε μίξερ), μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή ζύμη
  • Χωρίζετε αν θέλετε τη ζύμη και προσθέτετε σε κάθε μέρος επιπλέον υλικά του γούστου και της αρεσκείας σας.
  • Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για 18 περίπου λεπτά.

Σημείωση: Τα μπισκότα δεν ροδίζουν, αλλά μπορεί να αρπάξουν από κάτω, γι’ αυτό καλύτερα να τα ψήσετε με το ταψί σε θέση πάνω από τη μέση του φούρνου

Αν γενικά είστε λάτρεις του ζαχαρούχου γάλακτος, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το θεϊκό κέικ με ζαχαρούχο γάλα χωρίς βούτυρο!

Πηγή: radiocio.com

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share