Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Γεμίζει ψωμί του τοστ με αυγό και μπέικον...Αυτό που έκανε μέσα σε λίγα λεπτά είναι εκπληκτικό

Θα θέλετε να το κάνετε!

6 Μαρτίου 2020 19:35
Γεμίζει ψωμί του τοστ με αυγό και μπέικον...Αυτό που έκανε μέσα σε λίγα λεπτά είναι εκπληκτικό
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θέλετε να φτιάξετε κάτι πιο θρεπτικό και γευστικό για πρωϊμό και να αντικαταστήσετε τα δημητριακά; Και όμως με ένα ψωμί του τόστ μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο γεύμα!

Στο παρακάτω βίντεο, ο αγαπημένος μας YouTuber YoYoMax12 δημιουργεί «φωλιές» με μπέικον και αυγό που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Αν σας αρέσουν οι γρήγορες και εύκολες συνταγές δείτε εδώ και αυτή τη συνταγή αυγού!

Τέλειες αυγοφέτες ρολό με τυρί του τοστ και ζαμπόν, έτοιμες σε 5 λεπτά

Φτιάξτε τέλειες αυγοφέτες ρολό με τυρί του τοστ και ζαμπόν, έτοιμες σε 5 λεπτά

Θέλετε να ετοιμάσετε ένα εξαιρετικό προϊόν για εσάς και για τα μέλη της οικογένειάς σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή και είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Το βέβαιο είναι πως όλοι θα χορτάσουν και θα είναι ευχαριστημένοι.

Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, οδηγίες για την εκτέλεσή της, καθώς και επιπλέον συμβουλές

Υλικά συνταγής

  • 8 φέτες μαλακό ψωμί του τοστ
  • 2 αυγά χτυπημένα σε κάτι λιγότερο από 1/2 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
  • 8 φέτες ζαμπόν σε φέτες (σ.σ. ή γαλοπούλα)8 φέτες τυρί του τοστ
  • Βούτυρο ή άλλη λιπαρή ύλη για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

  • Πιέζετε με τον πλάστη κάθε φέτα ψωμί να λεπτύνει όσο πάει.
  • Απλώνετε σε κάθε φέτα ψωμί, που έχετε λεπτύνει με τον πλάστη, μια φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν.
  • Μπορείτε, αν θέλετε, να βάλετε και δεύτερη φέτα τυριού και από λίγη μουστάρδα.
  • Τυλίγετε κάθε φέτα σε ρολό.
  • Βουτάτε τις φέτες μία προς μία στο μείγμα αυγού-γάλακτος.
  • Τηγανίζετε τις φέτες σε καυτό βούτυρο έως ότου εκείνες ροδίσουν.

 αυγοφέτες ρολό με τυρί

Συμβουλές για τη συνταγή

  • Αν δεν έχετε πλάστη, ένα καθαρό, λείο μπουκάλι θα κάνει τη δουλειά του.
  • Καθώς ακουμπάτε την αυγοφέτα στο τηγάνι ξεκινήστε από το σημείο της ένωσης.
  • Ψήνεται αμέσως και κολλάει, οπότε δε σας ξεδιπλώνεται με τίποτα.
  • Αν θέλετε, για αισθητικούς και μόνο λόγους, μπορείτε να αφαιρέσετε την κόρα του ψωμιού.
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share