Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Μόλις δείτε πως τηγανίζει αυτός ο σεφ το αβγό του, δεν θα το ξανά φάτε ποτέ με άλλον τρόπο

Πανέξυπνο;

28 Φεβρουαρίου 2020 14:51
Μόλις δείτε πως τηγανίζει αυτός ο σεφ το αβγό του, δεν θα το ξανά φάτε ποτέ με άλλον τρόπο

Βρήκαμε τον πιο τέλεια συνταγή για να φτιάξετε νόστιμα αβγά. Αυτός ο σεφ μαγειρεύει το αβγό του με μοναδικό τρόπο.

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που τους αρέσουν τα αβγά μελάτα και αυτοί που δεν τους αρέσουν. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές προτιμήσεις, αλλά σε μας αρέσουν πιο πολύ τα μελάτα αβγά. Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε μια τέλεια συμβουλή σήμερα!

Για το τέλειο αβγό χρειάζονται σταθερά χέρια και υπομονή! Παρ’όλο που φτιάχνουμε αβγά συχνά, μόνο τις μισές φορές τα πετυχαίνουμε.
Η πρώτη δυσκολία είναι να μην σπάσει ο κρόκος και ταυτόχρονα και το ασπράδι και ο κρόκος να έχουν τέλεια υφή. Σπάνια καταφέρνουμε να μαγειρέψουμε τέλεια το ασπράδι και να κρατήσουμε τον κρόκο μελάτο.

Σας παρουσιάζουμε μια συνταγή για να πετυχαίνετε το τέλειο τηγανητό αβγό κάθε φορά!

Χωρίστε το!

Αρχικά πάρτε από δύο μπολ για κάθε αβγό. Θα χωρίσετε το ασπράδι από τον κρόκο, γι’αυτό είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα βαθύ και ένα ρηχό δοχείο. Έτσι, ο κρόκος θα διατηρήσει το σχήμα του.

Όταν σπάσετε και χωρίσετε τα αβγά σας, ζεστάντε το τηγάνι. Προσθέστε αρκετό λάδι στο τηγάνι για να μην κολλήσουν τα αβγά. Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι, ρίξτε το πρώτο ασπράδι κατευθείαν μέσα. Προτείνουμε να το μαγειρέψετε σε μέτρια ως χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ΣΧΕΔΟΝ αδιαφανές.

Αυτό είναι σημαντικό, γιατί διαφορετικά δεν θα κολλάει ο κρόκος στο ασπράδι. Τώρα μεταφέρετε προσεκτικά τον κρόκο στο τηγάνι και ρίξτε τον στη μέση του ασπραδιού. Μαγειρέψτε για κάνα δυο λεπτά, ανάλογα με το πόσο σφιχτό θέλετε τον κρόκο.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις οδηγίες γι’αυτή την εκπληκτική μέθοδο!

Μια ακόμα απίστευτη συνταγή με αυγά είναι και αυτή, δείτε τη!

Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι' αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

30 TRUCOS COTIDIANOS SORPRENDENTES PARA HACER QUE TODO SEA MEJOR:

Posted by Ideas en 5 minutos on Monday, 10 February 2020
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share