Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Γλυκό ψυγείου με Oreo πανεύκολο και απολαυστικό!

Είναι πεντανόστιμο!

25 Φεβρουαρίου 2020 13:00
Γλυκό ψυγείου με Oreo πανεύκολο και απολαυστικό!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εύκολο γλυκό ψυγείου με Oreo έτοιμο σε λίγες μόνο ώρες. Ένα κέικ παγωτό που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι, μιας και ο καιρός το επιβάλλει.

Αυτή η συνταγή είναι ονειρική και πρέπει σίγουρα να επιχειρήσετε να την κάνετε. Έχουμε προτείνει ανά καιρού πολλά γλυκά με Oreo, όπως μπορείτε να δείτε εδώ μια συνταγή, αλλά αυτό παρακάτω είναι πεντανόστιμο.

Υλικά:

  • 470 ml ‏κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. ‏ζάχαρη
  • 15 ‏μπισκότα oreo
  • περίπου 6 τεμάχια ‏παγωτό σάντουιτς

Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαντιγί.
  • Ενσωματώνουμε τα θρυμματισμένα oreo. Κρατάμε λίγα ωστόσο για το γαρνίρισμα.
  • Βάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα λαδόκολλα. Τοποθετούμε μια στρώση από τα παγωτά σάντουιτς. Κρατάμε και πάλι λίγα κομμάτια για γαρνίρισμα στο τέλος.
  • Καλύπτουμε τα σάντουιτς με το μισό μείγμα σαντιγί και απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
  • Απλώνουμε με δεύτερη στρώση από παγωτά σάντουιτς και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη σαντιγί.
  • Ισιώνουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με τα μπισκότα oreo, γαρνίρουμε με τα κομμάτια σάντουιτς.
  • Αφήνουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες

Μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου με ζελέ, κρέμα και μπισκότα (Video)

Μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου με ζελέ, κρέμα και μπισκότα από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα εύκολο, δροσερό και νόστιμο γλυκό με μπισκότα, αφράτη κρέμα και ζελέ φρούτων, ιδανικό για παιδιά αλλά και για μεγάλους! Μια απλή και εύκολη συνταγή!

Αν όμως, επιθυμείτε να φτιάξετε κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ το μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα και ζαχαρούχο γάλα!

Υλικά:

  • 4 κουτ. σούπας άνθος αραβοσίτου βανίλια σκόνη για κρέμα
  • 500 ml γάλα φρέσκο πλήρες + 3 κουτ. σούπας, για άλειμμα των μπισκότων
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 1 φακελάκι σκόνη για ζελέ φρούτων

Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  2. Οταν η κρέμα πήξει, την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αδειάζουμε σε μεγάλο μπολ. Προαιρετικά την καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Ετοιμάζουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και κατόπιν το βάζουμε στο ψυγείο.
  4. Στρώνουμε μία στρώση μπισκότων σε ένα τετράγωνο ταψί 20 x 20 εκ.
  5. Βουτάμε τα μπισκότα σε λίγο γάλα, χωρίς να τα μουλιάσουμε. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία δημιουργώντας δύο στρώσεις μπισκότων.
  6. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
  7. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για μιάμιση ώρα. Κατόπιν, αδειάζουμε προσεκτικά από πάνω το ρευστό, κρύο ζελέ.
  8. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά, για τουλάχιστον τρεις ώρες. Σερβίρουμε το γλυκό ψυγείου με ζελέ σε κομμάτια.

Βίντεο

Πηγή: mamapeinao.gr

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα βουτύρου!

Φτιάξτε ένα λαχταριστό γλυκό ψυγείου με μπισκότα βουτύρου και θα μας θυμηθείτε. Είναι εύκολο, γρήγορο και θα σας ξετρελάνει όλους. Αν όμως, επιθυμείτε να φτιάξετε κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ το γλυκό ψυγείου με σοκολάτα Snickers!

Υλικά:

  • 1 κουτί μπισκότα βουτύρου
  • 1 κουτί κρέμα σαντιγύ ή φτιάξτε τη δική σας φρέσκια σαντιγύ( με 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος και ένα κουτάλι της σούπας ζάχαρη)
  • ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο, που μπορεί να μπει σε φούρνο μικροκυμάτων
  • σοκολατάκια φυστικοβούτυρου
  • κρέμα ζαχαροπλαστικής

συνταγή για γλυκό ψυγείου

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε κάτω κάτω σε ένα ταψί 8×8 τα μπισκότα βουτύρου.
  2. Πασπαλίστε από πάνω το λιωμένο φυστικοβούτυρο.
  3. Προσθέστε ½κρέμα ζαχαροπλαστικής
  4. Προσθέστε τη μισή σαντιγί. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σακουλάκι ζαχαροπλαστικής ώστε να απλώσετε ομοιόμορφα την κρέμα.)
  5. Βάλτε ψιλοκομμένο τα σοκολατάκια.
  6. Επαναλάβετε τα ίδια στρώματα!
  7. Διακοσμήστε την κορυφή με θρυμματισμένα μπισκότα ,κομματάκια από από σοκολατάκια και σταγόνες φυστικοβούτυρου.
  8. Θα το βάλετε στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μαλακώσουν τα μπισκότα! Αφήστε το για 24 ώρες ή περισσότερο!
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share