Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθάνατη Ελληνίδα... γιαγιά: Το συγκινητικό video με τις ευχές στην Αμάντα Γεωργιάδη για τη Eurovision!

Η υπερηφάνεια, που θα δει την εγγονή να εκπροσωπεί την Ελλάδα, δεν κρύβεται

10 Μαΐου 2022 22:35
Αθάνατη Ελληνίδα... γιαγιά: Το συγκινητικό video με τις ευχές στην Αμάντα Γεωργιάδη για τη Eurovision!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό της Eurovision η Αμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, με την Ελληνίδα γιαγιά της να στέλνει στην εγγονή της ευχές για τη σημερινή βραδιά.

«Η 101 ετών Ελληνίδα γιαγιά μου εύχεται καλή τύχη για απόψε! Πάμε Ελλάδα!» έγραψε λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στον διαγωνισμό τραγουδιού η ταλαντούχα ερμηνεύτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Eurovision 2022: Απόψε ο ημιτελικός της Ελλάδας - Σε ποιά θέση εμφανίζεται η Αμάντα Γεωργιάδη;

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πρόκειται να κάνει πρεμιέρα απόψε (10/5), με την Ελλάδα να βγαίνει στη σκηνή του πρώτου ημιτελικού στην 15η θέση. Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες της φετινής χρονιάς, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για ένα τραγούδι που θα μπορούσε άνετα να νικήσει. Την ίδια στιγμή, σοβαρό ατύχημα υπέστη η τραγουδίστρια της Σουηδίας.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο, ενώ ήδη από τις επίσημες πρόβες που έκανε κατάφερε να καθηλώσει κοινό και κριτική επιτροπή.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η ιστορία του «Die Together», αντανακλά τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως.

Αυτό μάλιστα αποτυπώνεται τέλεια και πάνω στη σκηνή, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έχει στήσει η ελληνική αποστολή.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share