Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Τίνα, 34 ετών: «Θα συμμαχήσω με τη γυναίκα του εραστή μου για να τον χωρίσω από μια άλλη»

Αληθινή ιστορία

20 Οκτωβρίου 2020 17:19
Τίνα, 34 ετών: «Θα συμμαχήσω με τη γυναίκα του εραστή μου για να τον χωρίσω από μια άλλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Τίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τίνα είναι κομμώτρια και έχει κρυφά σχέση με τον άντρα μιας πελάτισσάς της και τώρα θέλει να συμμαχήσει με τη γυναίκα του εραστή της για να τον χωρίσει από μια άλλη γυναίκα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Πόπη: "Έγινα φίλη με την κόρη του εραστή μου και έμαθα ότι δε θέλει εκείνος να χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Πόπη είναι 27 χρονών και σπουδάζει σε μία ιδιωτική σχολή. Εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση με έναν καθηγητή της. Εκείνος είναι 47 ετών. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και πλησίασε την Πόπη, όμως είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 24 χρονών.

Κάποια στιγμή του είπε η Πόπη ότι δε μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που εκείνος δεν χωρίζει. Της είπε να κάνει υπομονή μέχρι να το ανακοινώσει στην κόρη του. Η Πόπη αποφάσισε να δράσει μόνη της και έστειλε αίτημα φιλίας στην κόρη του.

Βγήκαν για καφέ μαζί και έπιασαν σε ένα σημείο το θέμα «γονείς». Εκείνη είπε στην Πόπη πως τα πάνε μια χαρά οι γονείς της και πως είναι ακόμα φουλ ερωτευμένοι. Τώρα η Πόπη είναι πληγωμένη και θέλει να τον εκδικηθεί. Σκέφτεται να μιλήσει στην κόρη του για την σχέση της μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share