Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

29χρονη Σόφη: «Θα παντρευτώ τον άντρα μου για να συνεχίσω να είμαι με τον αδερφό του»

Αληθινή ιστορία!

19 Οκτωβρίου 2020 16:19
29χρονη Σόφη: «Θα παντρευτώ τον άντρα μου για να συνεχίσω να είμαι με τον αδερφό του»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Σόφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 29χρονη Σόφη έκανε σχέση με τον γιο μιας φίλης της μητέρας της, όμως από την μέρα που γνώρισε τον μικρότερο του αδερφό τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Τώρα θέλει να παντρευτεί τον σύντροφο της, που δε τον αγαπά, για να συνεχίσει να είναι με τον αδερφό του, που όμως είναι παντρεμένος.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Πόπη: "Έγινα φίλη με την κόρη του εραστή μου και έμαθα ότι δε θέλει εκείνος να χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Πόπη είναι 27 χρονών και σπουδάζει σε μία ιδιωτική σχολή. Εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση με έναν καθηγητή της. Εκείνος είναι 47 ετών. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και πλησίασε την Πόπη, όμως είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 24 χρονών.

Κάποια στιγμή του είπε η Πόπη ότι δε μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που εκείνος δεν χωρίζει. Της είπε να κάνει υπομονή μέχρι να το ανακοινώσει στην κόρη του. Η Πόπη αποφάσισε να δράσει μόνη της και έστειλε αίτημα φιλίας στην κόρη του.

Βγήκαν για καφέ μαζί και έπιασαν σε ένα σημείο το θέμα «γονείς». Εκείνη είπε στην Πόπη πως τα πάνε μια χαρά οι γονείς της και πως είναι ακόμα φουλ ερωτευμένοι. Τώρα η Πόπη είναι πληγωμένη και θέλει να τον εκδικηθεί. Σκέφτεται να μιλήσει στην κόρη του για την σχέση της μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share