Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

35χρονη Μίνα: Θα μείνω έγκυος για να σταματήσει να με απατά ο άνδρας μου

Αληθινή ιστορία!

21 Σεπτεμβρίου 2020 15:13
35χρονη Μίνα: Θα μείνω έγκυος για να σταματήσει να με απατά ο άνδρας μου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Μίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 35χρονη Μίνα είναι παντρεμένη 10 χρόνια και έχει μια 8χρονη κόρη. Πριν 5 χρόνια ανακάλυψε ότι ο άντρας της την απατά και το συζήτησαν, αλλά της απέδειξε ότι ήταν ένα λάθος του και δεν επαναληφθεί. Στην πορεία όμως είδε ότι το έκανε ξανά και μάλιστα αυτή η παράνομη σχέση ήταν πολύ πιο σοβαρή από τις προηγούμενες. Η Μίνα πλέον έχει σκεφτεί να του πει ότι είναι έγκυος για να σώσει το γάμο της και όταν μείνει έγκυος να το πει και στην ερωμένη του άντρα της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Λένα: Θα μείνω έγκυος πριν τη γυναίκα του εραστή μου, που κάνει εξωσωματικές

Η 32χρονη Λένα έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με έναν παντρεμένο και γνωρίζει και την γυναίκα του εραστή της. Εκείνοι έχουν προβλήματα με τον γάμο τους και ένα από αυτά είναι ότι η γυναίκα του εραστή της Λένας δεν μπορεί να κάνει παιδί, αυτός είναι και ένας λόγος που εκείνος θέλει να τη χωρίσει.

Λέει στη Λένα ότι θέλει πολύ να κάνουν μαζί μια οικογένεια. Αυτό όμως ήταν μήνες πριν και τώρα μαθαίνει η Λένα ότι κάνουν προσπάθειες για εξωσωματική. Σκέφτηκε η Λένα να μείνει εκείνη έγκυος για να προλάβει την γυναίκα του εραστή της και να τον κρατήσει εκείνη και να χωρίσει αυτός από την γυναίκα του.

Δείτε το σημερινό 18/9 επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share