Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αδαμαντία, 29 ετών: «Με ξυπνάει το αγόρι μου για να κάνουμε έρωτα και μετά...»

Αληθινή ιστορία!

14 Αυγούστου 2020 16:58
Αδαμαντία, 29 ετών: «Με ξυπνάει το αγόρι μου για να κάνουμε έρωτα και μετά...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Αδαμαντίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 29χρονη Αδαμαντία έχει σχέση δύο χρόνια με το αγόρι της, το οποίο την ξυπνάει τα χαράματα για να κάνουν έρωτα, αλλά το επόμενο πρωινό εκείνος το αρνείται και δεν θυμάται τίποτα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

20χρονη Μαρία: «Ο φίλος μου, μου έκανε ερωτική εξομολόγηση»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Μαρία, 20 χρονών, είναι πολύ καλή φίλη με ένα παιδί, τον έχει γνωρίσει στην κολλητή της και εκείνοι έκαναν σχέση για σχεδόν 2 χρόνια. Έχουν χωρίσει τώρα περίπου ένα χρόνο αλλά με αυτό το παιδί η Μαρία συνεχίζει να κάνει παρέα. Η κολλητή της έχει κάνει νέα σχέση και είναι καλά με αυτήν. Τις τελευταίες μέρες ο φίλος της Μαρίας της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθε η Μαρία πότε κάτι ερωτικό για εκείνον αλλά τώρα μπαίνει σε διάφορες σκέψεις, αν θέλει να κάνει κάτι μαζί του ή όχι και δεν ξέρει τι να κάνει. Και αν θα έπρεπε να το πει στην κολλητή της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share