Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

32χρονη Κάλια: «Δεν ταιριάζω με τον σύντροφό μου στο ερωτικό κομμάτι»

Αληθινή ιστορία!

13 Αυγούστου 2020 16:27
32χρονη Κάλια: «Δεν ταιριάζω με τον σύντροφό μου στο ερωτικό κομμάτι»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 32χρονη Κάλια είναι μαζί με τον σύντροφό της 15 μέρες και περνάει πολύ καλά, αλλά δεν ταιριάζουν στον ερωτικό τομέα και αυτό το θέμα το αντιμετώπιζε και με τον πρώην της. Φοβάται όμως να του το πει μήπως τον χάσει, γεγονός που είχε συμβεί με την προηγούμενη σχέση της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

23χρονη Μαρία: «Βαριέμαι τη σχέση μου αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 23χρονη Μαρία, εδώ και 2 χρόνια είναι με έναν άνθρωπο, που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερος. Το έμαθαν οι γονείς της και αντέδρασαν περίεργα. Εκείνος την στήριξε και ήταν δίπλα της σε όλες τις δυσκολίες. Πέρασε ο καιρός και εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους και τον συνήθισαν οι γονείς της. Από το Πάσχα και μετά όμως δεν είναι καλά. Άρχισε να γίνεται αισθητή για την Μαρία η διαφορά ηλικίας και βαρέθηκε και έκανε και παράλληλη σχέση με έναν νεότερο. Το θέμα είναι ότι αυτός την έχει στηρίξει πολύ και δεν της είναι εύκολο τώρα να τον αφήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share