Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ειρήνη, 27 ετών: «Ο σύντροφός μου είναι τσιγκούνης. Δεν πληρώνει τίποτα»

Αληθινή ιστορία!

12 Αυγούστου 2020 16:22
Ειρήνη, 27 ετών: «Ο σύντροφός μου είναι τσιγκούνης. Δεν πληρώνει τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Ειρήνη είναι 27 ετών και έχει ένα θέμα με τον σύντροφό της. Είναι πολύ τσιγκούνης. Πριν από εκείνον, ήταν σε μία πάρα πολύ δύσκολη σχέση που ο τότε σύντροφο της τα πλήρωνε όλα χωρίς την θέλησή της. Δηλαδή ήταν οικονομικά εξαρτημένη από εκείνον χωρίς όμως να το θέλει. Τελείωσε με εκείνη την σχέση και γνώρισε τον τωρινό σύντροφό της. Όμως από τις προηγούμενες εμπειρίες της δεν ήθελε καθόλου να της πληρώνουν πράγματα, ήθελε να είναι ανεξάρτητη. Εκείνος άρχισε όμως να δείχνει συμπτώματα τσιγκουνιάς. Με τα χίλια ζόρια βάζουν μαζί τα λεφτά για το σπίτι, αλλά εκείνος δεν πληρώνει τίποτα άλλο, όλα τα πληρώνει η Ειρήνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

24χρονη Κωνσταντίνα: «Το αγόρι μου ροχαλίζει πολύ δυνατά»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Κωνσταντίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το αγόρι της καθώς ροχαλίζει πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να μην την αφήνει να κοιμηθεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share